Autentisk ayurveda i Indien

den Ultimative selvforkælelse for din krop og  din sjæl

Ayurveda er et medicinsk system, der ser på det hele menneske. Det er verdens ældste alternative behandlingsform og går i al sin enkelthed ud på at behandle ud fra det enkelte menneskes tilstand i stedet for at behandle symptomer. Den ayurvediske filosofi tager udgangspunkt i en holistisk opfattelse af krop, sind og sjæl og har fokus på, hvordan det enkelte menneske kan optimere sin tilstand. En ayurvedisk læge identificerer det enkelte individs type/dosha, og med udgangspunkt i dette kan han planlægge kost, behandlinger, fysisk aktivitet og medicinsk terapi. Hvilke der hjælper bedst, og hvilke man bør holde sig fra. 

På Autentisk Ayurvedisk Retreat i Indien har du daglige konsultationer med en ayurvedisk læge. Du er i professionelle og kompetente hænder, og alt planlægges efter din type og din nuværende tilstand: Kost, behandlinger og træning. Den ayurvediske behandling kombineres med daglig yoga og B:A:M behandlinger. Vi ønsker, at udnytte dit fulde potentiale og gøre dig til den bedste version af dig selv og samtidigt eliminere ubalancer og skavanker. 

 

TURENS INDHOLD

  • Flybillet t/r København-Goa.

  • Transfer t/r.

  • 8 overnatninger.

  • Daglige individuelle konsultationer af lokal ayurvedisk læge.

  • Fuld økologisk og ayurvedisk forplejning. 

  • Ca. 2 timers daglige ayurvediske behandlinger.

  • Daglig morgenyoga og meditation.

  • Kropsinstituttets M:A:M træning (Movement & Mobility) hver aften. Hertil også undervisning i ”De 5 tibetanere”.

  • 2 B:A:M (Body All Mind) kropsbehandlinger udført af kropsterapeut fra Kropsinstituttet. Behandlingerne hjælper dig med at opnå en sundere livsstil og giver dig fornyet livskvalitet.

  • Mulighed for individuel vejledning & coaching i livsstilsændringer.

Et ayurvedisk retreat er for alle, der ønsker at gøre noget godt for sig selv. Nogle ønsker at komme dårlige vaner og skavanker til livs. Andre tager afsted for at nyde, dyrke yoga og få behandlinger. Ens for alle er en stor oplevelse og en masse viden om sig selv. Med hjem i rygsækken får du en masse værktøjer, så du kan fortsætte den nye og sundere livsstil, når du kommer hjem.

Med på turen er Kropsinstituttets behandlere, som naturligvis støtter dig igennem hele dit forløb. Du er på en spændende rejse, og vi er taknemmelige for at få lov til at følge dig og nulstille din travle hverdag.

Alt det praktiske på turen skal du ikke tænke på. Det klarer vi, så du kun skal fokusere på dig selv og dit velvære. 

Kontakt os om autentisk ayurveda retreat

Navn *
Navn


Rejserne udbydes af:
Zen Luxury Travels
Studiestræde 14A, 2. sal
1455 København K
+45 61 16 30 14
Cvr: 28986602
Rejsegaranti nummer:2518

www.zenluxurytravels.com