EN SMART START

Æblemüesli: 2-3 personer. 


25 g rosiner
1 dl æblejuice (bedst friskpresset)
25 g havregryn
2 spsk honnin
25 g hakkede mandler
1 æble, udkernet og grofthakket


Udblød rosiner i æblejuicen i 15 minutter. Kom det hakkede æble i en skål, tilsæt rosiner og æblejuicen og rør godt rundt.
Rør nu havregryn og honning i. Tilsæt de hakkede mandler og rør det hele sammen. Serveres straks med yoghurt, ris eller soyamælk.



Appelsin – Quinoa: 2-3 personer.


5 tørrede abrikoser i tynde skiver
2 dl appelsinsaft (gerne friskpresset)
80 g quinoa
1,5 spsk kokosmel
1 appelsin, skrællet og delt i både, serveres til.

Abrikoser og appelsinsaft kommes i en gryde og bringes i kog. Rør quionoaen i og lad det simre ved svag varme. Gryden tildækkes og står i 10-15 minutter, indtil væden er opsuget af quionoaen.
Hvis du har lyst, kan du oven på hver portion komme lidt kokosmel og appelsinbåde. Serveres varm.


Smoothie: 2 personer.

2 bananer
½ dåse kokosmælk
200-300 g frosne hindbær
1 håndfuld mandler
2 spsk. MK økologisk olie (se webshoppen her)


Kokosmælken og de frosne hindbær blendes, herefter kommes banan og Udo´s Choice i og blendes videre i ca. 5-10 sek. Til sidst tilsættes mandler og blendes i ca. 15 sek. Serveres med det samme.


Havregrød med fyld. 2-3 personer.

Ca. 80 g havregryn
2 dl vand
25 g rosiner
25 g dadler
1-2 spsk agave sirup
2 dl rismælk


Havregrynene koges med vandet ved svag varme i ca. 10. min (husk at røre i gryden), brug evt. riskoger. Serveres straks med rosiner, dadler og agave sirup henover. Ønskes en lidt mere vandet konsistens tilsæt rismælk til sidst.



Æggekage med sundt fyld: 2 personer.


4 æg
50 g frisk spinat
½ løg
4 cherrytomater delt midt over
2 spsk kokosolie
Salt og peber


Pisk æg, løg, cherrytomater i en skål, salt og peber efter smag. Lad det stege sammen med kokosolie ved høj varme i 2-3 min. Til sidst tilsættes den friske spinat i ca. 30 sek. Serveres varm.

2 Comments