CARSTEN ESMARK

Manuel terapi og zoneterapeut

carstenesmark@kropsinstituttet.dk

28 33 61 53

  • Zoneterapeut
  • Manuel behandler 
  • Skadesbehandling

Zoneterapeut og manuel behandler Carsten Esmark har i mere end 20 år spillet eliteishockey, og den vej igennem erhvervet sig et grundigt indblik i kroppens måde at reagere på i forbindelse med elitesport og sport på motionsplan. Carsten har, ud over at han selv har været aktiv inden for eliteishockeyen, været tilknyttet herre-ishockeylandsholdet siden 2003, som deres faste fysiske behandler og bla. deltaget i 8 VM turneringer plus mange andre turneringer. Gennem sit arbejde med ishockeylandsholdet har han også i 2007 været inviteret til at arbejde med NHL-holdet St. Louis Blues. Desuden har han også stået i spidsen for behandlingen af ishockey-ungdomslandsholdenes udviklingscamp RBK breakout, indeholdende U16, U17, U18, og U20 siden 2004. 
 
Carsten ser både helt almindelige motionister og eliteudøvere i klinikken. Ud over at Carsten i det daglige arbejder med sportsfolk, har han de sidste 10 år arbejdet for Falck healthcare, hvor han i langt større grad ser andre skader end dem sporten byder på. Skader som folk har pådraget sig feks. gennem mange års slid, forkerte løft eller siddestillinger, så som hovedpiner, skuldersmerter, mussearm, hold i nakken/nakkesmerter, lændesmerter og mange flere. Gennem sit virke som også zoneterapeut, arbejder Carsten med mere organ-relaterede lidelser, som forstoppelse, diarre, migræne, allergi, hormonelle hedeture, mm. Carsten blev i 2000 uddannet FDZ zoneterapeut, og har sidenhen erhvervet sig viden inden for den manuelle behandling via kurser fra bla. Correction academy:

Hofte, knæ, fod, skulder, albue, hånd. Cervikalcolumna og cervikothorakale-overgang. Thorakacolumna og ribben. Lumbalcolumna, thorakolumbale-overgang. SI-ledet og fod. Han har desuden arbejdet sammen med mange dygtige behandlere, som læger, fysioterapeuter, kiropraktorer, Body-sds terapeuter og massører. Carsten har en unik evne til at mærke sig frem til og undersøge dysfunktioner i kroppen, og han er meget grundig i sin behandling. 
 

Carsten har siden 2000 bla. været tilknyttet

  • Klinikken på Gammeltorv.
  • Falck healtcare.
  • Herre-ishockeylandsholdet.
  • Ungdoms-ishockeylandsholdende
  • NHL-holdet St Louis Blues.
  • RBK breakout camp.