DEN FEDE FASTE 

DIN SMUTVEJ TIL SUNDHED

 

Vågner du om morgenen og føler dig dødtræt? Slæber du rundt på lidt for mange kilo? Har du ondt i ryggen? Ømme, stive led? Hovedpine? Oppustet mave?
Så vil du og din overarbejdede krop have stor fornøjelse af DEN FEDE FASTE!

Martin Bonde Mogensen deler sin egen personlige historie: Fra stor overvægtig sømand, barnløs, allergiker og træt til i dag at kalde sig lidt af en sundhedsfreak, frisk og far.

I bogen her sender du din krop på ferie i 3, 7, 14 eller 24 dage. Du spiser alt, hvad du kan fra en velsmagende, vitaminrig vegetar buffet. Opskrifterne til den letfordøjelige mad finder du bag i bogen. Når du har tygget af munden, går du på grønsagssaft, vand og urtete i en, to eller fire dage. Så enkelt er det!

Din krop vil sige ”tak for turen” ved at rense din hud, lever, nyrer, lunger og tarmsystem. Resultat: Du føler dig let og fyldt med energi. Din hud og dine øjne stråler, dine skavanker svinder bort, og du har sikkert også tabt nogle kilo. Nu kan du nyde livet indtil næste år hvor du måske vil af sted igen.

Din guide er indehaver af Kropsinstituttet Martin Bonde Mogensen, der selv har taget turen mange gange. På en opmuntrende og overskuelig måde deler han alle sine tips og tricks til din første, men garanteret ikke sidste, fede faste. God tur!

“Jeg gik fra at være en overvægtig sømand til sundhedsfreak. Alt det jeg selv savnede at vide, er det jeg deler med dig. For 15 år siden vejede jeg 100 kg, levede af fastfood og havde hud som en friturekok. Efter mange ganges forløb med DEN FEDE FASTE er jeg fuldkommen forandret.  Mit budskab til dig: Når jeg kan så kan alle - også dig!”


Om ForfatTeren

Martin Bonde Mogensen (f. 1974) er uddannet Body-SDS terapeut, kostvejleder, foredragsholder og indehaver af Kropsinstituttet, hvor han behandler og guider såvel elitesportsfolk som private til en sundere og raskere livsstil.

Martin har mere end 25.000 behandlinger bag sig og har i mange år afholdt kurser i sundhed og er tillige rejsearrangør for adskillige sundhedsrejser.

Jakob Rubin er journalist og har i mange år skrevet om sundhed. Begge forfattere tager på den fede faste en gang om året.

 

læs mere om UDRENSNING
 

❀ HVAD ER UDRENSNING

❀ UDRENSNINGSKUR 11 DAGE

❀ UDRENSNINGSKUR 24 DAGE

❀ KLIENTERNE UDTALER

❀ den fede faste

 
 

fede-faste-all.jpg
 

Det siger kunderne

24 dages udrensning – uha det lyder ikke som noget, jeg vil kunne udholde? Og som sikkert heller ikke opfylde mine drømme om en renere indvendig og udvendig krop fysisk og mentalt?

Men efter 2 x 10 dage med ned- og optrapningskost samt 4 dages faste, som i sig selv syntes at være en kæmpe udfordring, forandrede mit liv sig på forunderlig vis. Fasten var lettere, end jeg havde forestillet mig, og jeg var klar til mere end de 4 dage, som den varede. Jeg havde fået så meget positiv energi, og jeg havde bare lyst til at fortsætte. Mine forventninger blev indfriet, mine ledsmerter er reduceret så meget, at jeg nu kan gøre ting, som jeg ikke kunne tidligere uden at have så mange smerter, at end ikke medicin kunne afhjælpe. Har igennem flere år været tilknyttet reumatologisk afdeling, hvor jeg fik tildelt en binyrebarkhormonsprøjte og en ny tid. En meget stor sidegevinst ved Den fede faste er, at jeg ikke har haft migræne siden. Endvidere har jeg fået renset krop og sjæl og fået et endnu mere positiv og optimistisk livssyn. Jeg har anbefalet kuren til mange og håber, at de vil få lige så stor glæde af den, som jeg har haft.
— Tine Boelskifte, Indretningsarkitekt/Designer
Jeg har haft allergi siden jeg var 5 år og det har været til stor gene og irritation for mig. Jeg har således taget en del medicin hver dag for at holde det nede og også ved akutte behov Jeg har en endvidere prøvet rigtig mange alternative ting, lige fra at drikke hestehostesaft til massage på min venstre albue 2 gange dagligt med indisk piletræ.

For 4 år siden fik jeg kendskab til Martin Bonde Mogensen, og den udrensningskur som Den fede faste beskriver. Og jeg må sige, at den har gjort underværker. Alene ved at ændre mine spisevaner samt være mere bevidst om, hvor meget sukker og gluten jeg indtager, så kan jeg nu næsten trække vejret normalt. Og jo længere tid jeg er bevidst om, hvad jeg spiser, jo længere tid er jeg medicinfri og trækker vejret som andre ikke astmatikere gør det…

Fra min første udrensningskur under Martins vinger og frem til nu, er der gået 4 år, og det bliver bedre og bedre for hvert år. Jeg fortsætter stilen de næste mange år endnu og kan kun anbefale alle andre at give Den fede faste en chance.

Herfra er der kun ét at sige: Start i dag – i morgen er det måske for sent…
— Philip Siesbye, Ejendomsmægler og indehaver af Siesbye Kapsch
12 år yngre på 24 dage!

Det var det helt konkrete resultat af min udrensningskur med “Den fede faste” og vejledning af Martin Bonde Mogensen. Et resultat som fremgik sort på hvidt af min Impedansmåling, men bestemt også et resultat der kunne føles på både krop og sjæl. Jeg har egentlig ikke nogen særlige skavanker, men efter et par år med stort fokus på mit indre liv, mine følelser og min mentale tilstand trængte jeg til at gøre noget godt for min krop.

Allerede efter få dage på nedtrapningskost fik jeg det mærkbart bedre og under hele kuren følte jeg mig utroligt godt tilpas. Jeg sov meget mindre, jeg var glad og fuld af energi og overskud. Nedtrapningskosten forberedte mig godt på fasten, som ikke var vanskelig at gennemføre. Tusind tak til Martin Bonde Mogensen.
— Connie Stripp, åndedrætsterapeut og madmor