DEN FEDEste juicekur 

Af Martin og Zennie Bonde Mogensen

Juicekure er ikke længere forbeholdt Hollywoodstjerner – juicekure er kommet for at blive.

Vil du gerne blive slank på en sund måde? Have mere energi? Føle dig stærkere og sundere? Og mangler du opskrifter på lækre juicer, som hele familien kan drikke sammen med dig? Så er DEN FEDESTE JUICEKUR til dig. Med den fedeste juicekur kan du skabe store forandringer ved en relativ lille indsats.

I 3, 7, 14 eller 30 dage vælger du, at alle dine måltider skal bestå af velsmagende, friske, energifyldte juicer og smoothies lavet af frugt og grønt i alle regnbuens farver. Og det er lige til at gå til. Bogen præsenterer dig for planer for de enkelte kure, som du kan følge, en overskuelig indkøbsliste og lette og spændende opskrifter. Samt inspirerende cases. Du bliver din helt egen juiceekspert, inden du er færdig, og du kan vende tilbage til kuren igen og igen eller blot bruge bogens mange opskrifter i hverdagen.

Når du bruger DEN FEDESTE JUICEKUR, vil du mærke hvordan du kan blive en sundere udgave af dig selv, hvordan du kan få en velfungerende krop, renset for affaldsstoffer og sprængfyldt med sundt og vitaminrigt frugt og grønt, som kan hjælpe dig med at komme af med træthed, helbredsgener og måske ekstra kilo på sidebenene. Og så kan den tilmed gøre dig frisk og glad.

Er det tid til at komme i gang?

Denfedestejuicekur

Martin og Zennie Bonde Mogensen driver behandlingsstedet Kropsinstituttet & ZEN Luxury Travels, der hjælper rigtig mange private såvel som elitesportsfolk, erhvervsledere og andre high performere på sporet af en sundere livsstil.
Martin er kostvejleder, foredragsholder og har været med til at udvikle behandlingssystemet Body All Mind. Zennie er psykoterapeut, uddannet mentaltræner og coach og har mange års erfaring med optimering af kosten. Derudover er hun stud. biopat IMB IBM og studerer til phytoterapeut.  Sammen har de udgivet bestsellerne Den fedeste juicekur, Flere fede juicer, Den fede faste, Den sejeste suppekur samt Ren (selv) kærlighed.


Bog facts

Titel: Den fedeste juicekur

Forfattere: Martin og Zennie Bonde Mogensen

ISBN: 978-87-12-05079-7


Den fedeste juicekur kasser

Vi har gjort det super let for dig at komme i gang med DEN FEDESTE JUICEKUR.

Her i boxen har du alt hvad du skal bruge af kosttilskud, proteinpulver, olie og teer under hele dit forløb.

Det eneste du yderligere skal bruge, er de grøntsager og frugter der fremgår på indkøbslisterne i bogen.

Vi ønsker dig den aller bedste fornøjelse med DIN FEDESTE JUICEKUR.