DEN sejeste suppekur 

Af Martin og Zennie Bonde Mogensen

Har du brug for en ny start? Trænger du til energi, mere overskud, bedre immunforsvar, færre gener som hovedpine, træthed, dårlig fordøjelse, ømme led – eller måske kunne du tænke dig at smide nogle kilo? 

Juiceentusiasterne Martin og Zennie Bonde Mogensen er tilbage med en ny superkur, der giver dig flere fibre, ingen madspild, mindre sukker – med lækre grønsagssupper, der sprudler af sundhed. Alt udstyr du behøver er en blender. 

Supperne er spækket med sunde smagsgivere, så vitaminer og mineraler glider lige ned og arbejder sammen med kroppen på din sundhed.  Du kan vælge at bruge supperne en gang imellem, fast nogle gange om ugen, eller du kan prøve DEN SEJESTE SUPPEKUR i 3, 7 eller 14 dage, så du ser og mærker effekten med det samme. Her i bogen finder du opskrifter, indkøbslister og dagsplaner, der gør det let, hurtigt og overskueligt at komme i gang.

Syntes lige jeg vil bemærke jeres suppekur.
Jeg har lige været på den 11 dage og startede med at lave samtlige supper til to til personer - ret stort projekt at gå igang med og gang i flere gryder samtidig....men 84 portioner med klistermærker på for dage og om det var middag .. osv..... men man skal lige ha rigtig god plads i fryseren fandt jeg ud af, for de fylder overraskende en del.

De første to dage var som at ha influenza og meget, meget træt og hovedpine mv.

Jeg har i 7 mdr døjet virkeligt meget med to frosne skuldre som var meget smertefuldt og gjorde jeg hver nat var vågen flere timer. Jeg kunne slet ikke tage hænderne på modsatte skulder eller løfte arme op.... 8-9 dage inde kuren var det væk og har fuld bevægelighed og smertefri. Har tabt 4 kg og porerne i huden er næsten usynlige.

Er meget imponeret og jeres suppekur og må tilføje at sulten har jeg ikke været .... tværtimod.
— Helle T.
Denfedestejuicekur

Martin og Zennie Bonde Mogensen driver behandlingsstedet Kropsinstituttet & ZEN Luxury Travels, der hjælper rigtig mange private såvel som elitesportsfolk, erhvervsledere og andre high performere på sporet af en sundere livsstil.
Martin er kostvejleder, foredragsholder og har været med til at udvikle behandlingssystemet Body All Mind. Zennie er psykoterapeut, uddannet mentaltræner og coach og har mange års erfaring med optimering af kosten. Derudover er hun stud. biopat IMB IBM og studerer til phytoterapeut.  Sammen har de udgivet bestsellerne Den fedeste juicekur, Flere fede juicer, Den fede faste, Den sejeste suppekur samt Ren (selv) kærlighed.

 

DET HAR ALDRIG VÆRET LETTERE AT KOMME PÅ DEN SEJESTE SUPPEKUR


DET HAR ALDRIG VÆRET LETTERE AT KOMME PÅ DEN SEJESTE SUPPEKUR

 
 
food_circle.png

Det skrives om os


Fit Living

April 2019