DEN sejeste suppekur 

Af Martin og Zennie Bonde Mogensen

Har du brug for en ny start? Trænger du til energi, mere overskud, bedre immunforsvar, færre gener som hovedpine, træthed, dårlig fordøjelse, ømme led – eller måske kunne du tænke dig at smide nogle kilo? 

Juiceentusiasterne Martin og Zennie Bonde Mogensen er tilbage med en ny superkur, der giver dig flere fibre, ingen madspild, mindre sukker – med lækre grønsagssupper, der sprudler af sundhed. Alt udstyr du behøver er en blender. 

Supperne er spækket med sunde smagsgivere, så vitaminer og mineraler glider lige ned og arbejder sammen med kroppen på din sundhed.  Du kan vælge at bruge supperne en gang imellem, fast nogle gange om ugen, eller du kan prøve DEN SEJESTE SUPPEKUR i 3, 7 eller 14 dage, så du ser og mærker effekten med det samme. Her i bogen finder du opskrifter, indkøbslister og dagsplaner, der gør det let, hurtigt og overskueligt at komme i gang.

Denfedestejuicekur

Martin og Zennie Bonde Mogensen driver sammen behandlingsstedet Kropsinstituttet, hvor de hjælper både elitesportsfolk og private ind på sporet af en sundere livsstil. Martin er kostvejleder, foredragsholder og har været med til at udvikle behandlingssystemet Body All Mind. Zennie er psykoterapeut, NLP coach og har mange års erfaring med optimering af kosten. Sammen har de udgivet bestsellerne Den fedeste juicekur, Flere fede juicer, Den fede faste samt Ren (selv) kærlighed

 

DET HAR ALDRIG VÆRET LETTERE AT KOMME PÅ DEN SEJESTE SUPPEKURDET HAR ALDRIG VÆRET LETTERE AT KOMME PÅ DEN SEJESTE SUPPEKUR

Products_593x350_endagskur.jpg
Products_593x350_tredagskur_a.jpg
food_circle.png