Digital detox in the desert i Jordan

Jordan digital detox. Ro og fordybelse i ét med den storslåede og overvældende natur

Wadi Rum i Jordan er intet mindre end magisk. Betagende røde bjerge, sand og åbne sletter så langt øjet rækker. Helt uvirkeligt smukt og det helt perfekte sted at koble af og lade energidepoterne op.

Digital Detox 

Digital Detox i Jordan handler om at være. Hive stikket ud, tage de næsten overjordiske omgivelser ind og hengive dig til den særlige ro, der er i ørkenen. Det handler netop om at være i ét med naturen og give slip. Når du gør det, giver du plads til en ny udgave af dig selv. en stærkere og mere energifyldt version, som er klar til hverdagen, jobbet og de opgaver, der venter på dig derhjemme. Du får en masse værktøjer med hjem, så du får en bedre og mindre stresset hverdag. Redskaberne vil styrke dig og hjælpe dig med at opnå dine mål både privat og professionelt.

TURENS INDHOLD

Digital Detox in the Desert varer i 5 dage. Vi ankommer på dag 1. til Mariott Hotel i Amman, hvor vi skal være en enkelt nat. Allerede næste morgen begynder vi dagen med yoga og meditation sammen med Yogi Ramzi, hvorefter vi drager mod ørkenen, Wadi Rum. Her bor vi i beduinertelte i vores egen private lejr. Vores morgenritual hver dag består af yoga og meditation, som er en perfekt start på dagen. Om aftenen dyrker vi M:A:M træning, og efter maden sidder vi omkring bålet, ser på stjerner på den smukke nattehimmel og hengiver os til afslapning, fordybelse og tiden til os selv.

På 5. dagen går turen til Dead Sea Mariott. Her står den på afslapning ved poolen og en tur i Det Døde Hav, som er kendt for helende mudder og det høje saltindhold i vandet. Om aftenen kører vi til lufthavnen og flyver hjem.

Alle får en B:A:M Kropsterapi behandling af en af Kropsinstituttets behandlere i løbet af retreatet. Behandlinger, der analyserer din krop og finder dens styrker og svagheder og samtidigt opnår du en større forståelse for din krop.

Med Digital Detox in the Desert får du 3 dage i ørkenen, hvor du kobler helt af. Inden elektronik og i ét med den smukke natur. Maden er autentisk og jordansk. Blandt andet griller vi maden under jorden, som er en gammel jordansk tradition. Vi har fokus på kroppen og sindet med daglig træning og B:A:M kropsterapi behandlinger. og vi glæder os virkelig til at give dig en rejseoplevelse, du aldrig vil glemme. 

Som det eneste af vores retreats laver vi Digital Detox in the Desert kun for mænd. Hold øje med vores hjemmeside, da vi jævnligt opdaterer med datoer og aktuelle ture.

 


 

Kontakt os om digital detox i jordan

Navn *
Navn


Rejserne udbydes af:
Zen Luxury Travels
Studiestræde 14A, 2. sal
1455 København K
+45 61 16 30 14
Cvr: 28986602
Rejsegaranti nummer:2518

www.zenluxurytravels.com