Effektiv og skånsom træning med ems teknologi

 

EMS står for Elektronisk Muskel Stimulering og kan anvendes til optimerende træning, genoptræning, skadeforebyggelse og som værktøj til at opnå en sundere og stærkere krop. Med EMS træning reducerer du din fedtprocent, opbygger muskler og styrker vævet. Hjernen sender konstant elektriske impulser, der styrer musklerne, når du går en tur, løfter en håndvægt eller tager fat om et glas. Dette princip har forskere arbejdet videre med og fundet ud af, at samme form for stimulering kan aktiveres udefra. De elektriske impulser generes af en maskine og gives gennem elektroder, der placeres på huden direkte over de muskelgrupper, der skal stimuleres. Impulserne får musklerne til at trække sig sammen, således at sammentrækningen er identisk med musklens naturlige bevægelser bare med 80% større intensitet. EMS træning har til hensigt, at nå ned til de dybere muskellag og sikre høj intensitet i korte træningspas.

Traditional vs Body Training

EMS træning hos SHAPE skræddersyes til den enkelte kundes behov, som kan supplere eller erstatte traditionel træning, hvis tiden eller motivationen til mange timer i fitnesscenteret mangler. Det kan også fungere som et supplement til din træning, da EMS stimulerer de muskler, du selv har svært ved at træne. Har du eksempelvis fået en knæskade eller har du smerter i ryggen eller lignende kan du her træne effektivt og skånsomt med din personlige træner. EMS træning skåner leddene da der ikke er tunge løft og alle øvelser bliver tilpasset det individuelle niveau. Mange med kroniske rygsmerter og andre skader oplever et betydeligt fald i intensiteten af deres smerter.

Du får udleveret shorts og en t-shirt, hvorefter du iføres en dragt med elektroder, der sikrer, at impulserne kan nå ned i musklerne. Dragten har en ledning, som er forbundet til en XBody-maskine, hvor alle øvelser, tid og intensitet er kodet ind. Hver lektion varer 20 minutter og er styret af en personlig træner, der kontrollerer og justerer intensiteten af impulserne.  Den personlige træner hos SHAPE guider, så alle EMS øvelserne bliver udført korrekt, og vejleder dig undervejs. Træneren kender dig, dit fysiske niveau, dine ønsker og mål, og vil støtte dig hele vejen. Lektionen består af 12-15 funktionelle øvelser pr. træning. XBody-maskinen registrerer data fra træningen, således at disse optegnelser kan hjælpe træneren med at justere kundens lektioner fra uge til uge - med henblik på at øge musklernes maksimale ydeevne og dermed optimere resultatet.

Syncronous Body Training

EMS træning er 18 gange så effektivt som almindelig fitnesstræning og 20 minutters EMS træning erstatter op til flere timers fitnesstræning. EMS træner alle muskelgrupper samtidig i stedet for et område ad gangen, således at mere end 90% af kroppens muskler stimuleres samtidig. Netop fordi træningen er så intens, er den anbefalede frekvens 2x20 minutter om ugen. Selv med en nødvendig 48-timers hvileperiode kan træningen let passes ind i de flestes tidsplaner.

EMS er ideelt til alle, der har lyst til at komme i form. Træningsformen egner sig godt til travle mennesker på farten, dem som ikke nyder at gå i fitnesscentret, fitness-elskere, der ønsker at presse sig selv yderligere samt folk med sportsskader eller svag ryg / led.

Fordele ved EMS træning

  • Intensivt og effektiv træning på blot 20 min.

  • Opbygger muskler, også i dybden.

  • Kan aktivere store muskelgrupper samtidigt.

  • Beskytter leddene.

  • Øger fedtforbrænding.

  • Forbedrer cellulitis.

  • Reducerer rygsmerter.

  • Personlig træning altid.

  • Passer til alle aldre, uanset fitnessniveau.

EMS er udviklet og udbredt i fysioterapien gennem årtier med gode resultater. Det giver den perfekte kombination af effektiv styrke og cardio træning. EMS træning stimulerer alle de store muskelgrupper og hjælper også med at udvikle de motoriske nerveforbindelser. Ved hjælp af elektriske impulser direkte til de motoriske nerver aktiveres selv de svagt forbundne muskler. Elektrisk Muskel Stimulation har vist sig at være en sikker træningsform i mange år og er velegnet til næsten alle i alderen 18-80 +.

EMS træning kan forkorte den tid, det ville tage for at nå dine mål ved hjælp af traditionel træning.

 

Vores behandlinger
 

❀ Body ALL MIND BEHANDLING

❀ EMS Træning

❀ Infrarød Sauna

❀ PRISER


PRIS

(ingen tilmeldingsgebyr)

Prøvetræning 100,-

4 x EMS træninger kr. 1.200,-

8 x EMS træninger 2.200,-

Køb 20 træninger sammen med en ven (10 til hver) kr. 5.000,- (Ved køb af 20 træninger sammen med en ven, er det ikke et krav at i træner sammen.)

Til træningen skal du bruge EMS træningstøj (t-shirt og bukser). Det kan bruges til hver træning og koster kr. 375,-

* Alle priser er inkluderet moms


Regler og vilkår

Alle sessioner skal i deres fulde pris være helt betalt på forhånd.

Afbud skal ske senest 12 timer inden en planlagt tid ellers betales der fuld pris for sessionen.

Ved forsinkelser på over 15 minutter bliver sessionen aflyst, og der skal betales fuld pris.

Når du har en planlagt tid bedes du fremmøde 10 minutter før, så du kan forberede dig til sessionen.

Vi refunderer ikke betaling.

Vi udlåner kun træningstøj til prøvetimen. Det er påkrævet at købe eget træningstøj til efterfølgende træning. Engangspris kr. 375,-

Du kan blive påkrævet medicinsk godkendelse og oplysninger om din tidligere helbredstilstand hvis det skønnes nødvendigt.


OM INSTRUKTØRERNE

Sofie & Raluca er certificerede EMS instruktører og lidenskabelige sundhedsfreaks. I deres arbejde med mænd og kvinder i alle aldre og livssituationer har de begge skabt store resultater. Deres passion er at hjælpe mennesker med at blive sundere, gladere og stærkere. De ser meget frem til at møde dig og hjælpe dig med at nå dine mål.ems-traening.jpg