LIVSSTILSTJEK I VIRKSOMHEDEN

SÆT MEDARBEJDERENS SUNDHED I CENTRUM

Trænger dine medarbejdere til forkælelse? Og har du samtidig lyst til at nedsætte sygefraværet i din virksomhed?

Hvis kroppens muskler er låste eller overbelastede, kan det resultere i tilbagevendende hovedpine, stress og andre arbejdsrelaterede gener. Det medfører nedsat ydeevne og flere sygedage. 
En kombination af skræddersyet kostomlægning, Body-sds behandling samt individuelt tilrettelagt træningsprogram, giver sundere, raskere og gladere medarbejdere, der udover at præstere bedre, vil opleve mærkbar forbedret livskvalitet. Medarbejdere, der er fit for fight, skaber et bedre arbejdsmiljø.

Et personligt livsstilstjek tager udgangspunkt i den enkelte ansattes problemer og behov. I overensstemmelse med virksomhedens ressourcer og ambitioner lægger vi et program med effektive retningslinjer for den individuelle medarbejder.

Mentalt og fysisk overskud, eller mangel på samme, kan ledes direkte tilbage til medarbejderens kost- og motionsvaner. Den rigtige kost giver kroppen det brændstof, den har brug for, for at yde optimalt, og motion giver bedre humør samt fjerner spændinger i muskler og led. Tilsammen skaber det et forhøjet energiniveau og øget velvære.

Et livsstilstjek kan forløbe på flere måder. Vi kan tilbyde Body-sds behandling, online kostvejledning eller vi lægger et komplet træningsprogram. Vi kan også tilbyde medarbejderen separate behandlinger efter ønske.

Afhængig af den ansatte og virksomhedens ønsker og behov, kan et behandlingsforløb strække sig over 1-6 måneder. 

For pris og nærmere vurdering af virksomhedens behov,

kontakt martin@kropsinstituttet.dk eller ring på telefon: 51 16 18 16.

 

ERHVERV
 

❀ POWER TIL MEDARBEJDEREN

❀ LIVSSTILSTJEK I VIRKSOMHEDEN

❀ BEHANDLING I VIRKSOMHEDEN

❀ PRISER

 

KROPSINSTITUTTET
KOMMER TIL JER

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på body-sds behandlinger, massage, zoneterapi eller kostvejledning til jeres ansatte.

Vi hjælper også med en sundere virksomhedspolitik og hjælp til en sundere kantine!

Vi sammensætter et program der passer netop til jeres virksomhed.

Kontakt martin Mogensen på martin @kropsinstituttet.dk eller tlf. 51 16 18 16 for yderligere information.