power til medarbejderen

GIV ARBEJDSGLÆDEN ET LØFT

Trænger du og dine medarbejdere til en sundere livsstil på jobbet? Eller ønsker I at nedsætte sygefraværet og blive arbejdsskaderne kvit?

Indehaveren af Kropsinstituttet, Martin Bonde Mogensen, har gennem sin terapeutuddannelse beskæftiget sig med kroppen som en helhed. Gennem de seneste 13 år har han arbejdet målrettet på at udvikle den helt rigtige opskrift på sund livsstil og forøget livskvalitet. En blanding af den rigtige motion, Body All Mind behandling og kostomlægning kan helbrede kroppen for en lang række skavanker, nedsætte sygefraværet og komme uhensigtsmæssige adfærdsmønstre til livs. Resultatet er genvundet fysisk og psykisk vitalitet og fornyet arbejdsglæde.

Fysisk og mental balance påvirker kvaliteten af det arbejde, du og dine kolleger leverer på jobbet til daglig. Den er samtidig hoveddrivkraften for det humør, i tager med jer hjem til familien om aftenen og det engagement, i møder ind på arbejde med næste morgen.

Nu tilbyder Martin Bonde Mogensen jeres virksomhed hjælp til at skabe et arbejdsmiljø, hvor i i fællesskab sætter fokus på en varig forbedring af samspillet mellem krop og sjæl. Drop colaen, chokoladen og den ekstra kande kaffe, selv om i føler jer udkørte og stressede – hverken sukker eller koffein er med til at øge jeres koncentrations- eller ydeevne. Til gengæld kan i med den ernæringsrigtige kost frigøre ressourcer, der får jer til at præstere optimalt, alt imens i værner om jeres eget og hinandens helbred.

Udover vejledning i kost og livsstil vil foredraget også handle om forebyggelse af arbejdsskader, såsom musearm, muskelspændinger eller dårlig ryg. Martin Bonde Mogensen giver jer masser af gode råd og ideer til, hvordan i får bevægelse integreret som en naturlig del af dagligdagen, og hvordan i hver især lærer at lytte til jeres kropssignaler, så I forhindrer gamle skader i at bryde op og nye i at opstå.

For pris og nærmere vurdering af virksomhedens behov, kontakt martin@kropsinstituttet.dk eller ring på tlf. 51 16 18 16.

 

Erhverv
 

❀ Power til medarbejderen

❀ Livsstilstjek i virksomheden

❀ Behandling i virksomheden

❀ PRISER

 

Kropsinstituttet
kommer til jer

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på Body All Mind behandlinger til jeres ansatte.

Vi sammensætter et program der passer netop til jeres virksomhed.

Kontakt Martin Bonde Mogensen på martin @kropsinstituttet.dk eller
tlf. 51 16 18 16 for yderligere information.