Flere fede juicer 

Af Martin og Zennie Bonde Mogensen

Juicerevolutionen fortsætter- og du kan være med!

  • Vil du have mere energi? Vil du slippe af med gamle skavanker?
  • Vil du tabe dig?
  • Vil du være stærk og sund?

Bestselleren DEN FEDESTE JUICEKUR satte gang i en sand juicerevolution herhjemme.

Der er nemlig masser af sundhedsgevinster at hente ved at erstatte et eller flere måltider med lækre velsmagende juicer af frugt og grønt!

I FLERE FEDE JUICER får du 100+ nye lækre opskrifter at vælge imellem, blandt andet:

  • Hverdagsjuicer og smoothies med fif og tricks til at juice og blende i en travl hverdag med børn og job.
  • Skønhedsjuicer med særligt fokus på hud, hår og udstråling.
  • Slankejuicer, der ”punkterer” ballonmaven og giver optimal forbrænding.
  • Energijuicer, der renser ud, styrker immunforsvaret og giver nyt overskud.

Derudover indeholder bogen gode praktiske råd om køb af juicemaskine, gennemgang af de vigtige super foods og af hvilke frugter og grøntsager du med fordel kan køre på juicemaskinen og hvilke der skal en tur i blenderen i stedet. Så det er bare at køre løs.

Rigtig god og sund fornøjelse!

flerefedejuicer

Martin og Zennie Bonde Mogensen driver behandlingsstedet Kropsinstituttet & ZEN Luxury Travels, der hjælper rigtig mange private såvel som elitesportsfolk, erhvervsledere og andre high performere på sporet af en sundere livsstil.
Martin er kostvejleder, foredragsholder og har været med til at udvikle behandlingssystemet Body All Mind. Zennie er psykoterapeut, uddannet mentaltræner og coach og har mange års erfaring med optimering af kosten. Derudover er hun stud. biopat IMB IBM og studerer til phytoterapeut.  Sammen har de udgivet bestsellerne Den fedeste juicekur, Flere fede juicer, Den fede faste, Den sejeste suppekur samt Ren (selv) kærlighed.

Flere fede juicer
 Superfood kasser

Det behøver ikke være tidskrævende, uoverskueligt og svært at juice med super foods. Vi har selv en ret travl hverdag og elsker, når det er let. Derfor har vi igen gjort det super let for dig at komme i gang med at bruge de sunde super foods, som vi bruger en del af i vores nye bog FLERE FEDE JUICER.

Alle opskrifter kan laves og nydes uden super foods, men har du lyst til at lege med de lækre og super sunde sager og samtidig få et ekstra skud forårs energi og forkæle hele familiens sundhed og helbred, så kan du nu få alt samlet i en og samme pakke. Og samtidig sparer du penge!

Den store box er proppet med ALT, hvad vi bruger i de 100+ opskrifter, mens den lille kasse er en god grundpakke, der dækker behovet til rigtig mange opskrifter.

Det eneste, du yderligere skal bruge, er det friske frugt og grønt.

Juicerevolutionen fortsætter og du kan være med!

Vi ønsker dig den allerbedste fornøjelse med FLERE FEDE JUICER.