Fysioterapeut og manuel behandling i Købehavn

Photo by Wavebreakmedia/iStock / Getty Images

hvad er fysioterapi og manuel behandling?

Jacob-Palsgaard_fafafa.jpg

Jacob Palsgård er uddannet autoriseret fysioterapeut, og har deruodver brugt de sidste 4 år på at dygtiggøre sig via kurser og efteruddannelse.

Jacob er som fysioterapeut specialiseret i at undersøge og behandle mennesker med ubalancer og smerter i kroppen. Ubalance eller smerte kan have mange årsager, men ofte skyldes de skader i kroppens funktioner.  

 

 • Diskusprolapser
 • Slidgigt
 • Ledsmerter
 • Følgeskader efter hjernerystelser
 • Sports & idrætsskader som f.eks løberknæ
 • Overstimuleret nervesystem
 • Stress & udbrændthed
 • Ubalancer i det endokrine system
 • Ubalancer i det metaboliske system
 • Ankelskader
 • Knæskader
 • Skulderskader
 • Hofteskader
 • Lænde/ryg/nakke skader
 • Arbejdsskader
 • Overbelastningsskader
 • Akutte skader
 • Kroniske smerter

 

Almindelige hverdagsting som overbelastning grundet uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, et stort arbejdspres, manglende søvn, uhensigtsmæssig kost, pludselige bevægelser, muskulær kompensering for smerter, graviditet, eller ophobning af affaldsstoffer kan være med til at give os ubalancer og smerter i kroppen.

Ofte er man selv med til at vedligeholde eller endda forværre ubalancer og smerter i kroppen ved hjælp af vores egen overbevisning og forståelse for kroppens smertemekanismer. Det er helt naturligt og ses ofte - det er netop derfor at Jacob har stor fokus på at øge denne forståelse.

Med udgangspunkt i den nyeste viden fra smertevidenskaben, hjerneforskningen fysioterapien samt øvelsesterapien vil Jacob i samarbejde med dig finde frem til de bagvedliggende årsager til dine ubalancer og smerter. På den måde tager han fat om årsagen til problemerne hvilket giver dig et bedre behandlingsresultat. 

 

Den mentale tilstand spiller en kæmpe rolle i din fysiske tilstand!

Hvordan du har det mentalt spiller en kæmpe rolle ift. hvordan du har det i din krop.

I et samfund med store forventninger til os alle hvor vores hverdag kører i højt tempo med bl.a. et stort arbejdspres, en konstant strøm af stimuli fra elektroniske medier osv., ender vi ofte med et overstimuleret nervesystem som sjældent får ro. Det kan føre til en øm og smertefuld krop, hvis ikke man formår at give sig selv roen og pladsen til at bearbejde alle de stimuli og indtryk.

Et af de vigtigste aspekter i Jacobs fysioterapeutiske & manuelle behandling er, at øge din forståelse og opmærksomhed for, hvordan din hjerne og krop samarbejder og ofte modarbejder hinanden. På den måde vil du opnå en øget selvkontrol samt bevidsthed omkring din fysiske og mentale sundhed, som giver dig balancen mellem kroppen og sindet.

 

Tilskud til behandling samt flere behandlingsmuligheder for dig

Hos Jacob er der både mulighed for 60 min. og 30. min behandlinger. Hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark eller har en privat sundhedsforsikring, kan du få tilskud til hans behandlinger.

En stor del af Jacobs klienter benytter ikke kun behandlingerne ved akutte og kroniske skader, men bruger også behandlingerne som en slags ”servicetjek” eller screening for at kunne imødekomme evt. ubalancer og smerter, inden de udvikler sig til noget mere alvorligt.  Klienterne får dermed taget hånd om problemerne i opløbet og holder derved sindet sundt og roligt i balance med kroppen.

 

For yderligere information kan du skrive til Jacob Palsgård på jacobpalsgaard@kropsinstituttet.dk eller ringe på 51 16 18 16

 

Vores behandlinger
 

❀ Body ALL MIND BEHANDLING

❀ fysioterapi & man. behandling

❀ Infrarød Sauna

❀ PRISER

Jeg har gået til behandlinger hos Jacob siden starten af 2017, efter anbefaling af mine forældre der begge gik hos ham. Jeg har siden første behandling set kæmpe store fremskridt og er i dag helt migrænefri. Jeg har gennem hele mit liv døjet enormt meget med migræne og kunne som barn få op til flere anfald om ugen. De seneste par år har jeg virkelig sat stort ind overfor at finde en behandlingsmetode der kunne mindske mine anfald og hjælpe mig. Jeg har gået til alverdens forskellige typer af behandlinger: Homøopati, akupunktur, zoneterapi, kiropraktik, mm. Hvert forløb har været mere eller mindre succesfuldt og jeg har til tider godt kunne holde mine migræne anfald nede, men slap ikke af med dem. Efter jeg startede hos Jacob har jeg sluppet helt af med min migræne og jeg får meget sjældent hovedpine. Jeg er virkelig glad for mit forløb, da jeg føler jeg er en del af en rigtig god proces der er tilpasset til mig og mit stadie i forløbet. Jeg er rigtig glad for Jacobs metoder og hans holistiske tankegang. Mest af alt, jeg er selvfølgelig glad for at jeg i dag er helt fri for migræne.
                                  - Marie-Louise Pedersen

 

 

 

“I have lived in multiple countries and visited many physiotherapists. In my opinion Jacob’s skills are exceptional. His approach is truly unique, as he aims to understand and treat the issue from the root cause, not the immediate symptom, then methodically tracing the problem throughout the entire body. His understanding of the integral links between different parts of the body is both intuitive and technically excellent. I always feel a great sense of relief by the end of each session, knowing that I am on the way to recovery.  I would highly recommend him.”
                                  - Mohamed Sheikh-Kadir