Kropsinstituttet
Studiestræde 14a
1455 København K
Tel. 51161816
email: info@kropsinstituttet.dk
CVR/SE-nummer: DK27019803

SIKKERHED
Kropsinstituttet.dk benytter ePays betalingssystem og er godkendt og certificeret af PBS. Al kommunikation mellem ePay betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse. Dette sikre at uvedkommende ikke kan se de data der udveksles. Ligeledes krypteres data der sendes mellem ePays betalingssystem og PBS´s betalingsserver.

BEHANDLING AF DATA
Absolut INGEN personlige oplysninger der registreres på kropsinstituttet.dk, vil på noget tidspunkt blive overdraget, solgt eller gjort tilgængelig for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Kropsinstituttet.
Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cokkie er blot betegnelsen for en fil, som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette naturligvis ske. Dette sker via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "funktioner" og menupunktet "internetindstillinger".

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne sendes og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år.

Vi registrerer desuden også din IP-adresse. Informationerne finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. Politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Du kan som kunde desuden valgfrit få din emailadresse på en mailingliste hos Kropsinstituttet, således at du løbende modtager nyheder, informationer om udsalg og anden information. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes, som du ønsker.

Jvf. Persondataloven oplyser vi på forespørgsler om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser, foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

REKLAMATIONER
Der gives after købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået 24 måneder efter købet. Det er do en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadevoldende adfærd,
der der medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen altid for værende rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Når du ønsker at reklamerer over et produkt, skal det indsendes til os på vores adresse eller vores e-mail.

HUSK
Når du returnerer varen, bedes du medsende kopi af reklamationskorrespondancen. HUSK at angive registrerings- og konto-nummer (IKKE kortnummer) på den konto pengene skal overføres til.

FORTRYDELSESRET
Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes, kan dette kun ske, såfremt varen returneres i sammen stand og mængde, som da du modtog den. Der ydes ingen fortrydelsesret på følgende produkter:
CD´er og DVD´er
Medlemsskaber til Klub Kropsinstituttet

Når du udnytter fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen.

Hvis du har købt en vare hos os, har du ret til at returnerer varen til os senest 14 dage efter, du har modtaget den. Varer købt i december (f.eks. Julegaver) kan dog byttes til og med 1. Februar det efterfølgende år.

Returnering kan ske ved at du:

Nægter at modtage varen når den leveres.
Sender den retur med posten eller fragtfirma til vores adresse.

HUSK
Når du returnerer varen, bedes du medsende dit fulde navn og adresse og årsag til returnering. HUSK at angive registrerings- og konto-nummer (IKKE kortnummer) på den konto pengene skal overføres til.

LEVERINGSBETINGELSER
Kropsinstituttet tilstræber at pakke og sende ordrer, således at vi leverer inden for 1-3 hverdage. Vi forbeholder os dog ret til at levere indenfor 10 dage hvis bestillingen falder sammen med weekend, helligdage eller lignende.

BETALINGSBETINGELSER
Skyldige beløb skal betales senest 8 dage fra fakturadato (forfaldsdatoen). Ved forsinket betailing skal der svare renter i henhold til renteloven (2% pr. måned af det skyldige beløb) fra forfaldsdagen. Der opkræves et gebyr på 100,00 kr. Påkravsskrivelse. 
Der foretages 2 påmindelser med minimum, 8 dages mellemrum. Herefter tilsendes et betalingskrav. Hvis betaling ikke er modtaget efter 10 dage fra påkravsdato, forbeholdes retten til at overgive restancen til tredjepart i forbindelse med inkasso.

EUROPÆISK KLAGEMULIGHED

Såfremt du har behov for at klage over produkter der er købt i vores webshop så er der kommet en ny tværeuropæisk platform til behandling af brugerklager over internethandel som du kan benytte. Siden kan findes Her. Hvis du er dansker og har en klage bør du dog i første omgang klage direkte til Center for Klageløsning (Forbrugerklagenævnet) eller et andet relevant dansk klagenævn.


KROPSINSTITUTTET . STUDIESTRÆDE 14a . 1455 KØBENHAVN K . 
Tel. 51 16 18 16.  Info@kropsinstituttet.dk
CVR. DK27019803