JOHNNY HAUGE

Manuvision behandler og Livsstil
& Ernærings coach

johnny@kropsinstituttet.dk

26 82 96 24

  • Manuvision behandler
  • Ernærings- og livsstilscoach fra C.H.E.K Institute i Californien, San Diego, niv. 2
  • Ergoterapeut med 10 års erfaring
  • Har været landsholdssvømmer i mere end 10 år
  • RAB godkendt (registreret alternativ behandler)

Johnny Hauge har som aktiv indenfor elitesportsverdenen, gennem de sidste mange år fået en meget stor forståelse for, hvad der kræves for at præstere på topplan og hvilke krav, der sættes til kroppens fysiske, og ikke mindst psykiske  præstationsevne. Denne erfaring på egen krop giver Johnny et yderst professionelt fundament som kost- og træningscoach til såvel (elite) sportsfolk som alle, der bare ønsker en sund og balanceret livsstil. Men også det at han nu har studeret, og behandlet mennesker de sidste 10 år, giver det ham et godt fundament, for at forstå den enkeltes klients problemstillinger. Hvilket kommer til udtryk i en manuvision behandling. Her kan man forvente en lang række af forbedringer såsom, mindre stress, bedre åndedræt, problemstillinger som spændinger og skader, i kroppen i bedring eller helt væk.

Johnny Hauge blev uddannet ergoterapeut i 2005, og arbejde specialiserede sig derefter i akutte skader, overbelastnings skader, brud, eller genoptræning efter en operation, fra skulder til fingerspids. Denne Bachelor uddannelse blev grundlaget for en endnu mere dybere forståelse af kroppen, som blev videreudviklet, gennem endnu flere uddannelser, med fokus på sundhed og behandling.

Johnny laver firma APV´er (arbejdes plads vurderinger), som har fokus på at skabe det bedste arbejdes miljø for dine ansatte, således man kan komme de små spændinger i kroppen til livs, inden de giver den enkelte medarbejdere problemer id et daglige.

Johnny Hauge har specialiseret sig indenfor kost- og ernæringscoaching, hvor udgangspunktet er at forbedre den enkeltes livsstil igennem grundig ernærings- og livsstilsanalyse, samt en fælles målsætning. Det er essentielt for Johnny Hauge, at hans klienter efterfølgende har en grundlæggende forståelse for, hvilken kost deres krop har behov for og hvorfor. Johnny Hauges klienter kan forvente synlige og mærkbare og hurtige resultater så som: Flottere hud, fladere mave, vægttab, væk med sukkertrang og salttrang, mere energi og glæde i hverdagen, lysere sind/humør og mange slipper af med hovedpine og muskelsmerter mv. Hver vejledning er individuelt, og derfor modtager du nogle skemaer du skal bruge ca 5-7 dage på at udfylde, inden din vejledning.