retreat i jordan

En historisk, spirituel og berigende oplevelse for krop, sind og sjæl.

JORDANS SKØNHED ER OVERVÆLDENDE. LANDET ER FULDT AF KULTURHISTORIE OG BJERGTAGENDE LANDSKABER. SÅ SMUKT AT MAN IKKE KAN UNDGÅ AT BLIVE YDMYG OVER VERDENS VIDUNDER.

RETREAT MED PERNILLE AALUND

På retreat i Jordan vil du både opleve det moderne byliv i Amman og de storslåede naturoplevelser, som landet har at byde på. Vi drager afsted med Pernille Aalund som gruppeleder. To aftener bidrager Pernille med foredrag om det sunde liv - om det at passe på sig selv og leve et liv i balance. Med Pernilles visdom og fordybelse sikrer vi dig et fantastisk og nærværende retreat. I alt 8 dage, hvor du kun skal fokusere på dig selv og din sundhed i de absolut smukkeste omgivelser.

jordan_6.jpg

Maden i Jordan er uovertruffen lækker. Sundt, økologisk og fortrinsvis vegetarisk bliver der kælet for alle sanser. Alt er glutenfrit og sukkerfrit og ingen går sultne i seng. Der er naturligvis fuld forplejning under hele opholdet. 

Vi skal bade i mudder ved Det Døde Hav. En oplevelse ud over det sædvanlige og en sand sundhedskur for huden. Det høje saltindhold i vandet og de mange mineraler i det sorte mudder har alle dage været kendt for dets helende effekt på huden. 

Vi besøger Petra, en 3.500 år gammel oldtidsby, som af UNESCO er udråbt til et af verdens 7 vidundere. Ruinerne ligger i ørkenen mellem høje klipper af sandsten og er især kendt for sine mange grave og templer, som ligger hugget ind i klipperne. Et imponerende syn med en nærmest overjordisk stemning. 

Vi besøger også flere bibelske og historiske steder i Jordan. Blandt andet Bethany - stedet hvor Jesus blev døbt af Johannes Døberen. Når vi ikke er på tur, nyder vi solen, varmen og poolen på hotellet. 

jordan_3.jpg

TURENS INDHOLD

Vi starter turen med at overnatte to dage i Amman på Amman Marriott Hotel. Her nyder vi livet ved poolen og tager på ture rundt i den historiske by. Efter de to dage går turen til Det Døde Hav. Vi checker ind på Jordan Valley Marriott Hotel, hvor vi har fem overnatninger. Hotellet ligger direkte ud til det døde hav og har en uovertruffen spa-afdeling, som står til fri afbenyttelse. 

jordan_4.jpg

YOGA OG MEDITATION 

Hver dag starter med yoga og meditation, guidet af vores jordanske spirituelle guide, Ramzi Ammouri. Ramzi følger med os rundt på vores tur i Jordan og med sit inspirerende væsen og sin store viden om yoga, sikrer han os en fantastisk start på dagen. Ramzi tilbyder også individuelle yogaterapi sessioner. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen på dette historiske og spirituelle retreat. En rejse for alle sanser, hvor afslapning, selvkærlighed og renselse er i højsædet. Her kan du virkelig nyde og blive inspireret. 


VELKOMMEN TIL JORDAN.


OM STEDET

Amman Mariott hotel

 

OM STEDET

jordan valley Mariott hotel

 

jordan_1.jpg
 

Priser

Enkeltværelse: fra 23.300,-

Dobbeltværelse: fra 19.800,- pr. person.


Kontakt os om turen

Navn *
Navn
 
 
jordan_7.jpg

Rejserne udbydes af:
Zen Luxury Travels
Studiestræde 14A, 2. sal
1455 København K
+45 61 16 30 14
Cvr: 28986602
Rejsegaranti nummer:2518

www.zenluxurytravels.com