body, mind & soul retreat i jordan

En historisk og spirituelt berigende oplevelse for krop, sind og sjæl.

naturens skønhed i JORDAN ER vidunderligt smuk. LANDET har en spændende KULTURHISTORIE OG er fyldt med overvældende LANDSKABER. her er så SMUKT AT man nærmest bliver YDMYG OVER VERDENS VIDUNDER.

på RETREAT MED PERNILLE AALUND

På Body, Mind & Soul Retreat i Jordan kommer du vidt omkring. Du vil både opleve det moderne storbyliv i Amman og de mange spændende naturoplevelser og historiske steder, landet byder på. Vi tager afsted med Pernille Aalund som vores gruppeleder. Pernille bidrager med foredrag om det sunde liv - at leve et liv i balance og passe på sig selv, og hendes visdom og fordybelse sikrer dig et nærværende  retreat. I alt 8 dage i de smukkeste omgivelser, hvor fokus er på dig og din sundhed.

jordan_6.jpg

Den jordanske mad er virkelig lækker. Vi spiser sundt, økologisk og fortrinsvis vegetarisk, og der bliver kræset og kælet for alle sanser. Alt er naturligvis gluten- og sukkerfrit, og der er ingen, der går sultne i seng. Under hele opholdet, er der naturligvis fuld forplejning.

Vi besøger Det Døde Hav, hvor vi skal bade i mudder. Vandets høje saltindhold og det sorte mudder fuld af mineraler er kendt for at være en sund og helende kur for huden. 

Vi besøger Petra, den 3.500 år gamle oldtidsby, som UNESCO har udråbt til et af Verdens 7 Vidundere. Ruinerne af Petra ligger i ørkenen, og de mange grave og templer ligger hugget ind i de høje klipper af sandsten. Et imponerende syn og en stor oplevelse med en nærmest overjordisk atmosfære. 

Jordan er også kendt for sine mange historiske og bibelske steder. Vi besøger blandt andet Bethany, som er stedet hvor Johannes Døberen døbte Jesus.

Når vi ikke er på tur, er der masser af tid til at nyde varmen og solen ved poolen.

jordan_3.jpg

TURENS INDHOLD

Vi ankommer til Amman, hvor vi tilbringer to dage på Amman Marriott Hotel. Her tager vi på ture rundt i byen og nyder ellers bare livet ved poolen. Derefter tager vi videre til Det Døde Hav, hvor vi bor på Jordan Valley Marriott Hotel. Her har vi fem overnatninger. Hotellet ligger ved Det Døde Hav og har en lækker spa-afdeling, som hotellets gæster frit kan benytte.

jordan_4.jpg

YOGA OG MEDITATION 

Hver morgen starter vi dagen med yoga og meditation. Vi har vores egen jordanske spirituelle guide, Ramzi Ammouri, som guider os igennem. Ramzi følger med rundt på hele turen i Jordan og sikrer os den bedste start på hver eneste dag. Ramzi har et inspirerende væsen og en stor viden om yoga og meditation, som han glæder sig til at dele ud af. Han tilbyder også individuelle yogaterapi sessioner. 

Body, Mind & Soul i Jordan er et spændende og spirituelt retreat for alle sanser, og vi glæder os til at byde dig velkommen Her er retreatet for dig, der ønsker at opleve, nyde og blive inspireret. 


VELKOMMEN TIL JORDAN.


OM STEDET

Amman Mariott hotel

 

OM STEDET

jordan valley Mariott hotel

 

jordan_1.jpg
 

Priser

Enkeltværelse: fra 23.300,-

Dobbeltværelse: fra 19.800,- pr. person.


Kontakt os om turen

Navn *
Navn
 
 
jordan_7.jpg

Rejserne udbydes af:
Zen Luxury Travels
Studiestræde 14A, 2. sal
1455 København K
+45 61 16 30 14
Cvr: 28986602
Rejsegaranti nummer:2518

www.zenluxurytravels.com