Eksklusivt juice retreat i Marrakech

Den ultimative detox-drømmerejse

Det var som om, jeg rejste afsted som ét menneske og kom hjem som et andet. Både indeni og udenpå. Det var og bliver mit livs rejse. Og jeg vil aldrig glemme, hvad de otte dage gav min krop og sjæl.
— Stine Rønnow, socialpædagog

I Marrakech har vi fundet et udsøgt 5-stjernet resort, som danner rammen om vores Juice Retreat. Kun tyve minutter fra Marrakech’s medina med de hyggelige, labyrintiske gyder og spændende, farvestrålende markeder ligger Hotel Les Deux Tours som en oase af skønhed og ro. Vores luksuriøse Juice Retreat er skræddersyet til dig, designet specifikt til at detoxe både indeni og udenpå. Giv dig selv en velfortjent pause og nyd forkælelsen i at genopbygge din krop. Du vender hjem som en ny version af dig selv - sundere, slankere og endnu smukkere end da du tog afsted. En uge på Juice Retreat i Marrakech giver dig et fornyet overskud. Du vil mærke et gigantisk energiboost og føle dig powerfuld og vital. Du mærker dig selv helt uden filter!

 

TURENS INDHOLD

 • Flyrejse tur/retur København – Marrakech inkl. transport til og fra lufthavnen.

 • Syv overnatninger på luksuriøst 5-stjernet resort som med rustikke. gårdhaver, appelsintræer omkring snørklede stisystemer og damme med skildpadder skaber et nirvana af ro og nydelse.

 • Fuld forplejning med de lækreste, økologiske, friskpressede grøntsagsjuicer, der renser din krop og giver den en velfortjent pause med de bedste næringsstoffer, vitaminer, mineraler, og antioxidanter. Du vil opleve, at din krop bliver lettere og slankere, din hud renere og dine øjne klarere og mere strålende. Du vil også mærke en helt ny fornemmelse af ro og velvære og få et kæmpe boost af energi og overskud.

 • To kropsterapeutiske behandlinger udført af en af Kropsinstituttets terapeuter. Betragt behandlingerne som et slags serviceeftersyn, der viser dig din krops sande tilstand og fortæller, hvor du mest effektivt kan sætte ind.

 • To hamam behandlinger i lækre spabade, der detoxer din krop med damp og skrup.

 • To velvære massager, der forkæler både din krop og dit sind mellem juicekuren og de intense kropsbehandlinger.

 • En lækker ansigtsbehandling, der understøtter din huds fornyede vitalitet og giver den ekstra glød og klarhed.

 • Blid yoga og meditation hver morgen, der virker afstressende, beroligende og restorativ på din krop og dit sind.

 • Hver aften Movement & Mobility træning, som er med til at udsætte kroppens ældningstegn og retter op på gamle skader og skavanker samt understøtter kroppen detox.

 • Peptalks og vejledning fra Kropsinstituttets terapeuter, som vil støtte og guide dig under hele forløbet.

 • Masser af rensende og nærende urtete og alt det vand du kan drikke.

 • Diverse kosttilskud, der undersøtter kroppen naturlige udrensning.

 

En typisk dag på Juice Retreat

Kl. 07.00 Vand med honning & citron

Kl. 07.30 Yoga & morgenmeditation

Kl. 09.00 Juice & kosttilskud

Kl. 10.00-11.00 Kropsterapi/behandling ved en af Kropsinstituttet terapeuter
(2 behandlinger på retreatet)

Kl. 11.00-13.00 Afslapning v. pool område eller besøg Marrakech by

Kl. 13.00 Juice & kosttilskud 

Kl. 14.00-15.00 Spa ansigtsbehandling

Kl. 15.00-18.00 Afslapning v. poolområde eller besøg Marrakech by

Kl. 16.00 Juice & kosttilskud

Kl. 18.00 Movement & Mobility træning. Læs mere  

Kl. 19.30 Juice & kosttilskud

 

SÅ ER DETTE REJSEN!

TAG MED PÅ VORES LUKSURIØSE JUICE RETREAT I 8 DAGE. ALT BLIVER SERVERET FOR DIG - DU SKAL BLOT LADE DIG FORKÆLE OG NYDE DE SMUKKE OMGIVELSER.
 


 

Hotellet stod så smukt pakket ind i hibiscusblomster. Appelsintræerne havde smidt sine frugter, som lå på de smukke fliser. En kæmpe pool, hvide liggestole, hvide parasoller og en terrasse med hvide lange gardiner - hele området var så fantastisk smukt. Og værelset. Wow! Da jeg åbnede døren, fik jeg nærmest et chok. Det var en kæmpe lejlighed i flere niveauer, en kingsize seng, pejs og et badeværelse med marmor og pyntet med blomster, grene og lækre wellness-produkter, der fik mig til at gnide øjnene en ekstra gang! Jeg postede et foto på Instagram af haven og skrev: ‘Hvis paradis findes..., så står jeg midt i det’
— Stine Rønnow, socialpædagog
 
Jeg er blevet meget mere bevidst og ser min krop som et helligt sted, hvor jeg gradvist kan forbedre vilkårene for at kunne blomstre. Jeg drikker mindre kaffe og juicer med stor fornøjelse. Jeg kan mærke, at min krop har det fantastisk, når bare jeg juicer engang imellem.
— Kim Boye, fodboldcoach
Jeg fik endnu mere med hjem, end jeg havde regnet med. Jeg gennemgik en kæmpe udvikling. Min krop blev mindre både i centimeter og på vægten, og jeg kunne mærke, at den var vågnet op. Men det største var nok mit nye mindset. Min lyst til og tro på at kunne skabe og komme ud med noget af alt det, jeg i mange år havde brændt inde med. Helt konkret startede jeg min blog, min Instagramprofil og min facebookgruppe, og så begyndte jeg at lave forskellige juice arrangementer i større firmaer. Alt sammen fantastiske muligheder.
— Stine Rønnow ,socialpædagog
Da jeg læste om turen stod der, at man blev den bedste udgave af sig selv. Jeg tænkte, at det var noget pladder. Men jeg må indrømme, at den Stine, der kom retur, nok var det tætteste, jeg nogensinde har været på den bedste udgave af mig selv.
— Stine Rønnow, socialpædagog
Jeg følte mig utrolig let i både krop og sind, da jeg kom hjem – det var en helt fantastisk følelse. Jeg tabte over fire kilo, og det var jeg helt høj over. Kiloene sneg sig desværre hurtigt på igen, da der kom fast føde i maven.
— Lane Mikkelsen, underskriver
Stedet var helt og aldeles fortryllende. Atmosfæren var afslappet, og man følte sig godt tilpas og velkommen fra første færd, hvilket helt klart også skyldes det smilende, venlige og imødekommende personale. Stedet var idyllisk med utallige små oaser, hyggelige kroge og himmelsenge, hvor man kunne slænge sig og nyde roen og det lækre klima. Alle værelser var unikke i deres indretning, hvilket gav stedet en dybde og sjæl - der var virkelig gjort noget ud af detaljerne.
— Lane Mikkelsen, underskriver

Kontakt os om turen i Marrakech

Navn *
Navn
 
 
 

Vores videoer om Juice Retreat i Marrakech

Body All Mind - Juice Retreat

Marrakech Juice Retreat Interviews

Thomas Bruun og Vibeke Jensen interview

Juice Retreat i Marrakech

Sara på Juice Retreat i Marrakech

Lis på Juice Retreat i Marrakech

Christina på Juice Retreat I Marrakech


Rejserne udbydes af:
Zen Luxury Travels
Studiestræde 14A, 2. sal
1455 København K
+45 61 16 30 14
Cvr: 28986602
Rejsegaranti nummer:2518

www.zenluxurytravels.com


Det bedste ved turen var at kunne fokusere 100 procent på at mærke efter i min krop, og finde ud af, hvordan dens tilstand egentlig var – langt væk fra hverdagens stress og jag samt dårlige vaner. I en travl hverdag med fuldtidsjob og næsten daglig hård, fysisk træning kan man godt glemme at mærke sin egen krop. Man kører bare derudad i et hæsblæsende tempo og negligerer kroppens tegn og signaler. Det var en vild følelse at finde ind til sig selv og mærke sig selv igen.
— Lane Mikkelsen, underskriver