JUICE RETREAT på kragerup gods

kick-start sommeren med et juice-retreat på kragerup gods - den ultimative detox weekend

TAG på juice retreat på Kragerup gods MED MARTIN BONDE MOGENSEN & TEAM. du sparker din sommer i gang på den absolut sundeste og bedste vis. en hel weekend med juices, træning, behandlinger og selvforkælelse - en detox for både krop og sind!

Hvis du trænger til et break og en weekend, der gør en forskel på den lange bane, så er vores juice retreat på Kragerup Gods lige noget for dig. Her er der fokus på dig og din sundhed. Vi arbejder holistisk og viser dig, hvordan kroppen hænger sammen fysisk og mentalt. Samtidigt sørger vi for at give dig en hel kuffert fuld af værktøjer, som du kan bruge for at fortsætte den sunde livsstil derhjemme.

Weekenden igennem lever vi af lækre friskpressede juicer. Du vil opdage, at det ikke er ligegyldigt, hvad du giver din krop at spise. Din krop vil tage imod de sunde juices med kyshånd, og du vil mærke et boost af koncentreret sundhed. Det eneste, du skal gøre, er at nyde og give kroppen en velfortjent pause, så du kan komme hjem som et nyt og sundere menneske med masser af fornyet energi. Du bliver forkælet på allersundeste vis. Udover at du dagligt får serveret lækre juices og kosttilskud, vil der være yoga, meditation, daglig M:A:M træning, en B:A:M kropsbehandling samt et spændende foredrag ved Martin Bonde Mogensen om Sund Livstil. Vi glæder os til at forkæle dig og byde dig velkommen til en weekend, som for alvor gør en forskel.

 

TURENS INDHOLD

 • Delt dobbeltværelse – tillæg ved enkeltværelse

 • Fuld forplejning med 4 lækre juice dagligt inkl kosttilskud

 • Morgenyoga

 • Morgenmeditation

 • Fri afbenyttelse af pool og sauna

 • 1 Body All Mind kropsbehandling

 • Daglig movement & mobility træning

 • Foredrag ved Martin Bonde Mogensen om Sund Livsstil

 • Masser af frisk luft, naturoplevelse og gåture

   

Da der er kun få pladser, skal du skynde dig. Det er ”først til mølle” princippet, så bestil nu, hvis du vil være sikker på at komme med. Tilmeld dig via  Kropsinstituttets webshop, eller ring til os.

Kropsinstituttet på +45 51 16 18 16 eller Zen Luxury Travels på +45 61 16 30 14.


Om stedet

 

 


Kontakt os om retreat på kragerup gods

Navn *
Navn

annie-spratt-1113378-unsplash.jpg

Rejserne udbydes af:
Zen Luxury Travels
Studiestræde 14A, 2. sal
1455 København K
+45 61 16 30 14
Cvr: 28986602
Rejsegaranti nummer:2518

www.zenluxurytravels.com