KLIENTERNE UDTALER

DET SIGER VORES KLIENTER OM UDRENSNINGSPROGRAMMET


24 dages udrensningskur – uha det lyder ikke som noget, jeg vil kunne udholde og kan sikkert heller ikke opfylde mine drømme om en renere indvendig og udvendig krop fysisk og mentalt.
Trods min skepsis fortalte jeg vidt og bredt om mine tanker vedr. en sådan udrensning, sikkert for at overbevise mig selv om, at det var det rigtige og pludseligt en aften i venners lag, var der to der allerede havde gennemgået denne udrensning.
De havde kun lovord at sige om forløbet og anbefalede varmt Kropsinstituttet og Martin. En havde hele sit liv været plaget af psoriasis og aldrig haft det sidenhen. En anden veninde havde i mange år lidt af ledsmerter, som jeg selv, og det var så startskuddet for mig.
Efter 2 x 10 dage med ned- og optrapning samt 4 dages faste, som i sig selv syntes at være en kæmpe udfordring, forandrede mit liv sig på forunderlig vis. Fasten var lettere end jeg havde forestillet mig, og jeg var klar til mere end de 4 dage som den varede. Jeg havde fået så meget positiv energi, og jeg havde bare lysten til at fortsætte.
Mine forventninger blev indfriet, mine ledsmerter er reduceret så meget, at jeg nu kan gøre ting, som jeg ikke kunne tidligere uden at have så mange smerter, at end ikke medicin kunne afhjælpe. Har igennem flere år været tilknyttet reumatologisk afdeling, hvor jeg fik tildelt en binyrebarkhormonsprøjte og en ny tid!
En meget stor ”sidegevinst” er, at jeg ikke har haft migræne siden, at jeg har gennemgået denne udrensning, infrarød sauna og medianmassage, som Martin udførte med stor kompetence.
Endvidere har jeg fået renset krop og sjæl og fået en endnu mere positiv og optimistisk livs syn.
Jeg har anbefalet kuren og Kropsinstituttet til mange og håber, at de vil få ligeså stor glæde af dette som jeg har haft.
— Trine Boelskfte, Indretningsarkitekt/Designer

Mine erfaringer med udrensning hos Kropsinstituttet:
Jeg har haft allergi siden jeg var 5 år, og de kloge hoveder indenfor lægevidenskaben samt min egen teori er, at grunden til jeg fik astma/allergi var pga. en overdosis af penicillin, fordi jeg havde et voldsomt sammenstød med en rusten skruetrækker.
Allergien kom i hvert fald og er blevet der lige siden, til stor gene og irritation for mig. Jeg har således taget en del medicin hver dag for at holde det nede og også ved akutte behov. Jeg har endvidere prøvet rigtig mange alternative ting, lige fra at drikke hestehostesaft til massage på min venstre albue 2 gange dagligt med indisk piletræ.
Allergien/astmaen har som årene gik, gjort at min vejrtrækning var under middel (ca. 60 % af hvad normal er), men desværre så vender man sig til meget og accepterer tingene, som de er og får det bedste ud af det i ens dagligdag.
Jeg fik for 4 år siden kendskab til Kropsinstituttet og den udrensningskur, som Martin er fortaler for, og jeg må sige, at den har gjort underværker. Alene ved at ændre mine spisevaner samt være bevist om, hvor meget sukker og gluten jeg indtager, så kan jeg nu næsten trække vejret normal, specielt efter den store massage, som der gives i forbindelse med den 24 dage udrensningskur, og jo længere tid jeg er bevist om, hvad jeg spiser jo længere tid er jeg medicinfri og jeg trækker vejret som andre ikke-astmatikere gør det...
Fra mit første udrensningsår og frem til nu, er der som sagt gået 4 år og det bliver bedre og bedre for hvert år og vi kommer længere og længere ind i kroppen og får renset alt medicinen ud, som jeg efter indtaget igennem de sidste 35 år. Så jeg er forhåbningsfuld og forsætter stilen de næste mange år endnu og kan kun anbefale andre at give denne kur en chance. Herfra er der kun et at sige, start i dag i morgen er måske for sent…
— Philip Siesbye, Ejendomsmægler og Indehaver af Siesbye Kapsch

Udrensning virker!
I forbindelse med rekreation efter en operation for diskusprolaps, hvor jeg ville have giftstofferne fra bedø-velse og smertestillende piller ud af kroppen gennemførte jeg min egen lille Detox kur pba. gængse bøger på markedet.
Det gik fint, og jeg mærkede tydeligt mere energi, humør og kræfter, foruden vægttab.
Det tåler dog ikke sammenligning med den udrensningskur, som jeg har gennemført hos Kropsinstituttet. Jeg tabte 7 kilo, bl.a. 1½ kilo fedt omkring de indre organer. Efterfølgende har jeg fastholdt mit vægttab, og holder 12 måneder efter, fortsat de gode tal.
Mit bekendtskab med Kropsinstituttet har hjulpet mig videre i mine livsstilsændringer.
Den massage jeg modtog under udrensningsskuren hos Kropsinstituttet, er noget af det vildeste jeg oplevede. Tårerne løb ned af kinderne, hvorfor ved jeg ikke, men tror det var en sjælelig udrensning og taknemme- lighedstårer. Derudover var jeg mellem hver massage i en infrarød sauna, hvor jeg svedte mængder af af-
faldsstoffer ud. En fantastisk og skelsættende oplevelse for en i forvejen sund mand.
Jeg har efterfølgende gennemført min egen 24 dages udrensningskur, hvilket ikke gik lige så godt som sidst - jeg blev ret skidt. Jeg tror, at det var fordi jeg ikke fik skyllet affaldsstofferne ud, og fordi jeg valgte ikke at investere i massage under fasten. Det var en fejl.
Min viden og erfaring om udrensning bruger jeg i dag aktivt i mit job med udvikling af sælgere og ledere. Det skaber effektive og glade mennesker.
Jeg har flere gange fået behandling hos Kropsinstituttet og hos andre behandlere. Mit klare valg er Kropsinstituttet, som går langt dybere ned og har en bedre forståelse for det hele menneskes funktionalitet og energibaner.
— Kurt Næsted Nielsen, Coach

En udrensningskur var for mig, en oplevelse for både krop og sind. I løbet af processen fik jeg ind-blik i, hvor afhængig jeg var af alle de ting, som var skadelige for mit system og fandt ud af, hvor meget bedre jeg havde
det efter et par dage på kuren, efter abstinenserne var overstået - især kaffe og sukker var mine akilleshæle.
Når man først er inde i forløbet, nyder man de små sejre, man opnår undervejs, og når man når til fasten, er kroppen forberedt på det, og man opnår en zen-agtig følelse mellem sin krop og sit sind, som om magtbalancen er flyttet, og man igen bestemmer over sin krop.
For mig var højdepunktet af oplevelsen den lange udrensningsmassage, hvor man får sluppet alle stressorer fra kroppen og sindet, og går ind i optrapningsfasen med fornyet energi og masser af overskud. Jeg brugte forløbet som en opstart til en træningsperiode op til et fastsat mål, og det har hjulpet mig meget til at give mig overskuddet og energien til at træne og restituere bedre. Under hele forløbet holdt jeg et højttræningsniveau, og følte jeg var meget mere motiveret og oplagt til et træningspas inden og undervejs.
Mange af de kostvaner jeg opbyggede under kuren, holder jeg stadig ved lige. De er en fantastisk oplevelse, som jeg har anbefalet til mange, som også har haft glæde af forløbet.
— Mads Meincke, Marine 5 kamp Landsholdet
 

UDRENSNING
 

❀ HVAD ER UDRENSNING

❀ UDRENSNINGSKUR 11 DAGE

❀ UDRENSNINGSKUR 24 DAGE

❀ KLIENTERNE UDTALER

❀ DEN FEDE FASTE

❀ PRISER