Body all mind KROPSTERAPEUT UDDANNELSE

Body All Mind kropsterapeut uddannelsen ser på hele dig ud fra et holistisk menneskesyn.
Din krop. Dit sind. Ét hele.

Den værktøjskasse, du som kommende kropsterapeut skal have med dig, vil blive fyldt op med vidensdeling både fra den etablerede og den alternative behandlerverden.

Undervisningen vil primært være manuelt orienteret, hvorfor vi gerne ser, du har prøvet at få en kropsbehandling eller flere, inden du starter på uddannelsen. Om du har faglig erfaring indenfor den terapeutiske, sundhedsfaglige eller sportslige verden, spiller ikke den store rolle.

Vigtigst er at du er indstillet på aktivt at forberede dig på den indre rejse, det vil være for dig både fysisk og mentalt at deltage på uddannelsen.

massage2.jpg

Vi har et tæt samarbejde med nogle af de førende eksperter indenfor psykologi, ernæringsterapi, kropsterapi, yoga, meditation, zoneterapi, osteopati, kiropraktik og fysioterapi. De vil alle undervise og dele ud af deres erfaring på flere af modulerne i løbet af uddannelsen. For hvert modul vil vi integrere den nye viden du har fået, og overføre den til kropsterapien.

De mange indtryk, oplevelser, krav og forventninger vi i løbet af vores hverdag bliver stillet over for, fra os selv, vores familie, venner og arbejdsplads, forplanter sig i kroppen, og kan sende signaler, vi kan have svært ved at forstå og derved navigere i. Med redskaber og viden fra vores undervisere, får du de bedste betingelser og et solidt fundament som Body All Mind behandler. Du får et stærkt teoretisk fundament, og en masse praktisk erfaring da du fra dag et kommer til at arbejde på briksene med dine holdkammerater som prøveklude. Du vil kunne behandle folk med problemer i deres bevægeapparat såsom rygsmerter, nakkeproblemer, ledsmerter til livsstilssygdomme og stress. Allerede i løbet af det første år, kommer du til at få klienter udefra, som skal være med til at sikre din udvikling hen mod at blive en dygtig, harmonisk og engageret behandler. Det er vigtigt at lære at få forståelse for klientens temaer, skavanker og behov og adskille det fra de ting der sker for dig selv i dit eget liv.  

Vi har i løbet af det sidste år haft et tæt samarbejde med Mølholm Forsikring, som har mere end 325.000 kunder med en sundhedsforsikring. Disse kunder har nu muligheden for at blive screenet og fundet egnet til at få hjælp til jeres udfordringer hos en af vores certificerede Body All Mind behandlere rundt om i landet. Vi har allerede opnået mange gode succeshistorier hos disse klienter, hvilket er med til at sætte Body All Mind behandlinger på landkortet, som en anderkendt og brugbar behandlingsform for en bred skare af mennesker.

uddannelsens infomøde

Kom og hør mere om uddannelsens indhold og opbygning og stil alle dine spørgsmål. Vi fortæller om vores erfaringer som behandlere og forklarer mere om, hvorfor vi har valgt at skabe en ny uddannelse, der kombinerer elementer fra den etablerede og alternative behandling.

Næste hold starter 30 april 2020.
Skal du med? 

Kontakt Mikael på 22822323 eller Martin på 51161816
Tilmelding til martin@bodyallmind.com er nødvendig


Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for yderligere information, så kontakt:

Mikael Kyneb: 22 82 23 23

Martin Bonde Mogensen: 51 16 18 16Lyder Body All Mind uddannelsen som en rejse, du gerne vil være med på, er du mere end velkommen til at kontakte os for mere information. Vi afholder løbende informationsaftener op til hver hold opstart, hvor du kan møde os og både se og høre mere om Body All Mind uddannelsen.

Næste Body All Mind hold 5 har opstart april 2020. Der er begrænset pladser tilbage.

  • Er det nu, du skal ændre kurs i dit arbejdsliv?

  • Er det nu, det er tiden for dig at tænke mere på, hvad der er godt for dig?

  • Er det nu?

 
Du er kun et klik væk fra at blive en bedre udgave af dig selv.

Vil du vide mere?
 

Vi glæder os til at høre fra dig.