KROPSTERAPEUT UDDANNELSE

Martin Bonde Mogensen fra Kropsinstituttet og Mikael Kyneb fra Kyneb & Co har lanceret en 2 årig behandleruddannelse som hedder "Body All Mind". uddannelsen kombinerer de ultimative redskaber fra både den etablerede og alternative behandling.


Vi finder det bedste frem i dig, så du kan finde det bedste frem i andre
— Mikael Kyneb, underviser og grundlægger - Body All Mind

Body All Mind er en unik behandleruddannelse, der vil uddanne Danmarks bedste behandlere. Vi tror på det oldgamle begreb “Know Thyself”, og at du kun kan hjælpe og udvikle andre, hvis du kender dig selv. Når du begynder på uddannelsen til Body All Mind-behandler, vil du derfor samtidig begive dig ud på en indre dannelsesrejse hvor du gennem forskellige behandlingsmetoder møder nye dybder og sider af dig selv, som du vil arbejde med på forskellig vis i løbet af uddannelsen.
 

uddannelse_page.jpg

Landets førende eksperter

Vi introducerer dig til de ultimative redskaber fra både den etablerede og alternative behandling. Kroppen er nemlig intelligent og kan helbrede sig selv, hvis vi ikke lader os begrænse som behandlere, men derimod udvider vores værktøjskasse så den rummer de mest effektive metoder fra begge verdener. Derfor har vi allieret os med nogle af landets førende eksperter inden for blandt andet psykologi, ernæringsterapi, body self development system, yoga, meditation, zoneterapi, osteopati, kiropraktik og fysioterapi. Vi kan ikke adskille det fysiske og psykiske fra hinanden, det hele hænger sammen hvilket er grunden til at vi behandler holistisk. Som Body All Mind behandler får du den bredeste indsigt i at behandle det hele menneske og lærer at mestre grundlæggende metoder og teknikker fra begge verdener.
 

En innovativ behandler

Med en så omfattende værktøjskasse i hånden får du ikke alene et solidt fundament, der giver dig mulighed for kompetent at behandle alt fra dårlig ryg, nakkeproblemer og ledsmerter til stress og livsstilssygdomme. Du får samtidig friheden til at tænke ud af boksen og gå nye veje i din behandling. En Body All Mind behandler er derfor både en dygtig håndværker og en innovativ behandler i konstant udvikling og bevægelse.

 

uddannelsens infomøde

Kom og hør mere om uddannelsens indhold og opbygning og stil alle dine spørgsmål. Vi fortæller om vores erfaringer som behandlere og forklarer mere om, hvorfor vi har valgt at skabe en ny uddannelse, der kombinerer elementer fra den etablerede og alternative behandling.

Næste infomøde: 

d. 4 september kl. 19.30-21.30
 

Hejrevej 30, 5. sal,
2400 København NV

Næste hold starter 4 april 2019.
Skal du med? 

Kontakt Mikael på 22822323 eller Martin på 51161816
Tilmelding til martin@bodyallmind.com er nødvendig

 

Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for yderligere information, så kontakt:

Mikael Kyneb: 22 82 23 23

Eller

Martin Bonde Mogensen: 51 16 18 16


INDHOLD OG OPBYGNING

DET VIL DU LÆRE

Zoneterapi: Fødderne er det fundament, vi står og går på, og du kan behandle alt fra ledsmerter til tarmproblemer via fødderne. Derfor er det afgørende, at du får en grundlæggende forståelse for alle de informationer, du kan hente i fødderne.  

Ernæringsterapi: Det vi putter i munden, har kolossal indflydelse på vores krop og sind, og derfor er en solid viden om kost et af de stærkeste redskaber, en kropsterapeut kan besidde. Hvordan reagerer din krop og dine tankerne når du vejer 15 kilo for meget og har ophobet en masse affaldsstoffer? Hvordan kan du bruge din viden om ernæring til for eksempel at behandle gigt, allergier og type 2 diabetes? Og hvad sker der med din krop og dine tanker, når du holder op med at fylde dig med stimulanser som kaffe, sukker og alkohol og pludselig kan mærke dig selv uden filter? 

Samtaleteknik: Hvordan skaber du tillid og åbner din klient op? Hvordan stiller du de rigtige spørgsmål? Hvad kan du tillade dig at spørge om? Hvor langt kan du gå? Hvordan sørger du for at afslutte behandlingen ansvarligt og efterlade din klient i en neutral tilstand? Få styr på spørgeteknik og etiske dilemmaer med nogle af landets dygtigste psykologer. 

Yoga: Yoga er et af dine unikke signatur værktøjer som Body All Mind behandler. Du lærer noget af teorien bag den oldgamle filosofi og praksis men først og fremmest mærker du yogaens effekter på din egen krop. Lær at bruge yogastillingerne til at styrke kroppen og skabe fred i sindet med meditation, vejrtrækning og restorative positurer. 

Osteopati: En osteopat behandler kroppen som et sammenhængende organ, og en osteopat vil derfor ofte finde årsagen til smerter eller andre symptomer et helt andet sted, end hvor klienten mærker dem. Du lærer at betragte mennesket som en helhed, undersøge klientens sygdomshistorie, identificere dysfunktioner og blokeringer i kroppen, der kan påvirke klientens nervesystem, kredsløb og muskler. 

Social arv: Hvad kommer du selv fra? Hvad har du med i bagagen? Hvordan bryder du din egen sociale arv? Lær de grundlæggende metoder fra psykoterapien. Jo mere du har styr på dig selv des bedre kan du tage vare om din klient. 

Indre lederskab: Indre lederskab handler om, at være nærværende. Vi har alle sammen noget i bagagen og en god behandler kender sig selv og sine temaer. Som Body All Mind­-behandler kommer du under huden på dig selv og undersøger dine egne temaer og strategier, så du kan navigere i dem og blive på din egen banehalvdel når du behandler. Mentalisering betyder i al sin enkelthed, at ved at kende dine egne tanker og følelser bliver du i stand til at se dig selv udefra og dermed de andre indefra. Din adfærd og måden du er i livet på er styret af dine tanker og følelser - hvordan tackler du forstyrrende tanker og følelser, så du kommer tættere på at leve et liv i overensstemmelse med det, der virkeligt er vigtigt for dig.

Fysioterapi: Få styr på kroppens anatomi, muskler og led og lær at undersøge bevægapparatets funktioner. Du lærer at undersøge nogle af de komplekse problemstillinger, der kan opstå når kroppen bliver presset eller er skadet. Hvordan kan du bruge den viden, når du behandler, genoptræner og forebygger fysiske skavanker i led og muskler?

Hjernens anatomi: Hvad kan vi egentlig behandle ved at ændre vores tankemønstre, reaktioner og adfærd i hjernen? Hvordan påvirker hjernen vores centrale nervesystem? Find ud af, hvor meget vi er styret af vores tanker, og hvordan du kan arbejde med hjernen i din behandling. 

Massage: Som Body All Mind behandler behandler du på kroppen, og gennem kroppen får du adgang til din klients følelsesliv. Du lærer massage, akupressur, ledfrigørelse, åndedrætsterapi og meditation. Du vil lære at arbejde med kroppens anatomi og bevægelsesapparat via pulsering og berøring som i sig selv kan være helbredende, fordi du skaber en direkte kontakt til din klient, der får lov at mærke sig selv. Lær blandt andet, hvordan du håndterer hold i nakken eller ryggen, og hvordan stress kan sætte sig fysisk i kroppen. 

Studietur: Vi trækker stikket og tager på retreat. Vi skal væk fra vores fortravlede hverdag og have tid til at mærke os selv. Hvad sker dig, når du ikke får dine stimulanser? Hvad er din frygt? Angst? Sorg? Som behandler skal du kende dig selv for at kunne hjælpe og udvikle andre. Vi skaber en tryg ramme, hvor du kan faste under trygge og kontrollerede forhold. Og hvor vi kan tage ordentligt vare om de ting, der måske dukker op.

Fotolia_92467475_small.jpg

Skema

Du får 940 lektioner fordelt over 2 år

 • 90 undervisningsdage i alt.
 • Undervisning i moduler á 3,4 & 5 dage – fra kl. 09.00 – 17.00.
 • Indføling - det hele ligger i dine sanser og intuition.
 • Åndedrættet - en vigtig faktor i den menneskelige organisme.
 • Kroppens energisystem, medianbaner og lymfesystemet.
 • Sammenhænge mellem organer, væv og følelser.
 • Basal og avanceret massage teknikker til alle kroppens muskler og led.
 • Zoneterapi, kiropraktik, osteopati, fysioterapi psykologi - ind i kropsterapien.
 • Ledfrigørelse fra top til tå.
 • Terapeutisk samtaleterapi samt moral og etik.
 • Yoga samt kropstræning og øvelser, der understøtter behandlingen som du kan videregive til dine klienter.
 • Specifik behandling af skader/lidelser.
 • At lære at rumme og forstå sig selv og andre, gennem mindfullnes, meditation samt indre lederskab.
 • Høj faglig kompetencer fra både etablerede og alternative behandlere.
 • Altid 1-2 hjælpelærer for at sikre at alle elever bliver tilgodeset.
 • Personlig samt hold evaluering 1-2 gange årligt.
 • 18 weekender med øvelses sessioner    (Frivilligt og uden underviser).
 • 2 udrensnings internater med tid til fordybelse i processen.
 • Retreat hvor vi sammenfatter helheden.

Undervisere

Dem vil du møde

Fotolia_84479535_S.jpg

Mikael Kyneb har over 15 års erfaring som kropsterapeut, uddannet hos Body-sds og mere end 16.000 klienter bag sig. Han er indehaver af klinikken Kyneb & Co., tidligere professionel cykelrytter og har desuden i en årrække arbejdet som kropsterapeut for et af verdens bedste cykelhold Team Saxo Bank – SunGuard / Team Saxo Bank - Tinkoff. Hans mission som kropsterapeut er at give sine klienter en bedre forståelse for, hvordan det fysiske og psykiske hænger sammen og dermed gøre dem bedre til at lede sig selv.

Martin Bonde Mogensen er tidligere sømand, har vejet 103 kilo og haft masser af usunde vaner og livsstilssygdomme. I dag er han ernæringsekspert, udannet Body Self Development's System terapeut og livsstilscoach. Han er forfatter til bøgerne Den fede faste og Den fedeste juicekur, indehaver af kropsinstituttet og juice-ekspert hos Joe & the Juice. Martin er ikke fanatisk eller missionerende, men han ved, hvad der virker, og han har mere end 20.000 behandlinger bag sig, der alle ligger i krydsfeltet mellem fysisk og mental behandling. 

Simon Krohn er en af de største og mest inspirerende yogaundervisere, vi har herhjemme. Han har undervist i yoga og meditation i mere end 10 år og var den første i Danmark, der blev certificeret på højeste niveau af den internationale organisation Yoga Alliance. Han er uddannet i mindfulness og cand. mag i filosofi med speciale i indisk filosofi, og han har også selv studeret i Indien. 

Anette Gammelgaard  er zoneterpeut og ernæringsterapeut med egen klinik og mere end 30 års erfaring i zoneterapi. Hun har desuden zoneterapuetskolen Aros og har også været skoleleder på både Logos zoneterapeutskolen og Dansk Institut for Zoneterapi.  

Nanna Ewald Stigel er ernæringsterapeut og forfatter. Baseret på den nyeste viden om ernæringsterapi og functional medicine lærer hun dig, hvordan du rydder op i kroppens ubalancer og spiser dig rask. Nanna har selv prøvet at spise sig syg, men også rask igen, og hun ved, hvad din kost betyder for dit energiniveau og dit humør. Hun har speciale i hormonelle ubalancer, fertilitet, graviditet og spiseforstyrrelser og har skrevet bogen bliv gravid om kostens indflydelse på fertilitet. Og så er hun tilknyttet Center for Ernæring & Terapi, hvor hun underviser og rådgiver om kost.

Medde Vognsen er fysioterapeut med speciale i bevægeanalyse og biomekanik. Hun arbejder i krydsfeltet mellem manuel behandling og dynamisk stabilitetstræning og lærer dig, hvordan din klient aktivt kan forstå sin egen krop, symptomer og potentiale. Hun har en baggrund i dans og teater og har undervist i bevægelse og åndedrætsteknikke i 20 år. Hun arbejder desuden motorisk med træning af helt små børn og hjælper blandt andet daginstitutioner med at udvikle kompetencer hos børn. 

Nikolaj Foged er Kropsterapeut og yogalærer. Han er kropsterapeut uddannet ved Body-sds. Han er blandt Danmarks allermest erfarne undervisere i kropsterapi - han har bl.a. undervist på Body-sds grunduddannelsen i over 10 år. Nikolej driver sammen med sin kone Center for kropskultur. Udover at tilbyde behandling, træning og udrensningskurser, har han her de sidste 8 år afholdt videreuddannelseskurser for kropsterapeuter i eget regi. Nikolej er også uddannet yogalærer hos Hamsa Yoga og musiklærer fra det rytmiske musikkonservatorium i Århus.

Pernille Ek er kiropraktor og en af landets dygtigste til at behandle børn. Hun har i 25 år behandlet helt ned til én dag gamle spædbørn. Pernille lægger særligt vægt på bevægelse og på at få kroppens muskler til at arbejde bedst muligt sammen. Hun er uddannet fra Palmer School of Chiropractic i USA, har arbejdet som kiropraktor i Italien og har sin egen klinik i Lyngby. 

Lotte Dalager underviser i mentalisering og er uddannet inden for mentalisering, ACT, Systemisk Opstilling. Lotte er konsulent med speciale i at se sig selv udefra og andre indefra. Hun vil undervise i, hvordan du bliver bedre til at udvikle mentalt overskud og træffe sunde valg i en turbulent hverdag – og dermed bliver i stand til at støtte din klient i det samme og dermed mindske risikoen for konflikter, livsstilsproblemer og sygdom. Lotte arbejder som konsulent for Komiteen for Sundhedsoplysning og underviser i www.robusthed.dk.

Henning Daverne er instruktør i meditation og mindfulness og blandt landets bedste inden for sit felt. Han er stifter og leder af Lotusheart Academy, hvor han underviser i meditation, mindfulness og selvudvikling, og han har skrevet flere bøger om meditation og mindfulness. Han har også selv rejst i Østen og gennem 12 år gennemgået intensive mediationsforløb, blandt andet med mediationsguruen Maharajji.

Marlon Buriti er osteopat og har studeret osteopatisk medicin på Dresden International University og Osteopati Schule Deutschland. Han har tidligere drevet sin egen osteopatiske klinik i München og arbejder i dag på to klinikker herhjemme og har desuden egen klinik i det indre København.

Anne-Dorthe Krog, ACT psykolog. I sit arbejde som psykolog benytter Anne Dorte sig både af samtale og oplevelsesorienterede øvelser udfra en overbevisning om, at krop og sind er i tæt samspil. Anne Dortes undervisning vil være præget af dette udgangspunkt. Du vil i undervisningen opleve nogle af øvelserne på egen krop. Dette er, så du selv får en kropslig erfaring med, hvad det er, dine klienter kan komme i kontakt med, når du arbejder med dem. Det giver en større forståelse for grænser, og hvordan du kan møde dine klienter mest omsorgsfuldt og respektfuldt. Det giver ligeledes en større forståelse af dig selv, og derved større mulighed for at tage vare på dig selv i arbejdet med klienter i en sårbar position.


Q&A

Hvad er en Body All Mind-terapeut?

“Som Body All Mind-terapeut arbejder du med metoder hentet fra zoneterapien, psykologien, psykoterapien, fysioterapien og kropsterapien – blandt andet massage, body-sds teknikker, pulsering, osteopati, læren om de fem elementer fra kinesisk medicin, medianlære, nervesystemet, hjernens funktion og bevægeapparatet”.

“Du skal lære mange forskellige metoder og teknikker, men den bagvedliggende filosofi er enkel: Hverdagens mange indtryk og oplevelser sætter sig i kroppen. Den stress, vi oplever i dagligdagen, og de krav og forventninger, vi bliver stillet overfor, både fra os selv, men også fra vores arbejdsgiver, familie og venner, forplanter sig i kroppen. Vi kan ikke adskille det fysiske og psykiske fra hinanden, det hele hænger sammen, og derfor behandler vi holistisk”.

“Body All Mind er en uddannelse, hvor du selv udvikler dig i takt med, at du lærer at forstå kroppen og dens historie. Du vil opleve, at du bliver mere bevidst om, hvad din krop fortæller dig og bedre til at passe på dig selv. Uddannelsen er en berigende personlig udvikling, der gør dig i stand til at få det bedste frem i både dig selv og andre”.


Hvad behandler en Body All Mind-terapeut ?

“En Body All Mind-terapeut behandler et bredt spektrum af klienter og skavanker og sygdomme. Du kan behandle fysiske skavanker som dårlig ryg og nakkeproblemer og forebygge klassiske skavanker som hovedpine, migræne, musearm, tennisalbue, knæproblemer, gigt, allergier, livsstilssygdomme, indre fysiske gener som oppustethed, forstoppelse, diarré samt psykiske problemer som stress og bekymringer”.


Hvad er en god behandler?

“En god behandler er harmonisk, engageret og har et højt fagligt niveau. Derfor forsøger vi især det første år at skabe harmoni i dig og hjælpe dig med at finde ud af, hvordan du gerne vil agere som kropsterapeut. Jo større forståelse, du har for dig selv og det, der sker i dit eget liv, des større forståelse vil du også have for din klients behov, udfordringer og skavanker. Samtidig lærer du at adskille dine egne behov og temaer fra klientens”.

“For at blive en dygtig kropsterapeut er det vigtigt, at du har en stærk teoretisk ballast kombineret med masser af praktisk erfaring. Uddannelsen veksler derfor mellem teori og praktisk udforskning, hvor vi i begyndelsen bruger hinanden som prøveklude, men allerede i løbet af det første år af uddannelsen kommer du til at arbejde med egne klienter, så du får en klar fornemmelse af din fremtid som Body All Mind-terapeut. Det foregår selvfølgelig under kyndig supervision”.


Hvorfor spiller yoga så stor en rolle på uddannelsen?

“Ved at kombinere den fysiske og psykiske behandling med kroppens bevægelse opnår du de bedste resultater. Yoga indeholder mange elementer, som går igen i behandlingen – både på det fysiske og psykiske plan”.


Hvem henvender uddannelsen sig til?

“Dem, der har lyst til at arbejde med mennesker, være med til at inspirere, finde deres sande potentiale og gøre en forskel – både for sig selv og deres klienter. Og dem, der har lyst til både at arbejde med kroppen og hjernen, det fysiske og det psykiske”.


Hvordan bliver jeg optaget – hvad leder I efter hos jeres studerende?

“Vi vil meget gerne have studerende, der har levet liv og personlige oplevelser med i bagagen. Dem, der har lyst til at flytte grænser, blive udfordrede og udvikle sig selv. Og er nysgerrige og sultne efter at give noget videre til andre mennesker”.
— Mikael Kyneb - Kropsterapeut og grundlægger, Body All Mind
massage2.jpg
Hvad er det vigtigste man kommer til at lære på dit kursus?

“Du lærer nogle helt fundamentale principper i forhold til at arbejde med maden som en aktiv del af behandlingen. Og du får en grundlæggende forståelse for functional medicine – hvordan man kan bruge kost- og livsstilsændringer til at behandle forskellige sygdomme. Du får altså en solid viden om nogle basale funktionsområder med stor betydning for både vores krop og vores sind, blandt andet blodsukkerregulering, immunforsvar, fordøjelse, hormoner og energiproduktion. Og så får du en ernæringsterapeutisk værktøjskasse med praktiske og letforståelige redskaber, som du kan bruge, når du skal vejlede dine klienter. Du lærer altså både at forholde dig til den mad, dine klienter spiser, og så lærer du at at forstå, hvad der sker med maden, når den kommer ind i kroppen”.


Du har selv spist dig både syg og rask igen?

“Jeg spiste meget uhensigtsmæssigt i en periode af mit liv, for lidt og for fedtfattigt, og udviklede massive fordøjelsesproblemer og hormonelle ubalancer. Efter 13 år med udeblivende og uregelmæssige menstruationer fik jeg en diagnose: PCOS. Og det var der ifølge gynækologen ikke noget at gøre ved. Det skal være løgn, tænkte jeg. Og det blev det. Beredt med grøntsager, gode olier, flere proteiner, lidt kosttilskud og moderat motion udraderede jeg de sygdommen”.


Hvordan hænger ernæring sammen med, hvordan vi har det fysisk og psykisk?

“Ernæring er en grundpille, når vi taler sundhed og vitalitet. Vi spiser omkring 50 ton mad gennem et liv. Derfor påvirker vores daglige kost kroppens indre signalsystemer massivt. Mad er ikke bare energi og brændstof, det er også information og byggeklodser. At mad er information betyder, at den taler til din krop. Når du spiser hele og rene fødevarer, kommer maden med en slags brugsvejledning til kroppen. Og omvendt: når vi begynder at raffinere eller forarbejde fødevarerne, så brænder vi faktisk brugsvejledningen af. Og så begynder maden at gøre mere skade, end gavn.

Vi bruger næringsstoffer fra maden til at reparere og danne nye celler, til at producere signalstoffer i nervesystemet og til at danne hormoner. Alt sammen har vital indflydelse på både vores mentale og fysiske sundhed”.


Hvad kan man behandle med ernæringsterapi?

“Der er ikke mange ting, man kan fikse uden også at kigge på ernæring. Det kan være allergier, inflammatoriske lidelser, type 2 diabetes eller andre livsstilssygdomme. Vores mad er en fuldstændig afgørende brik i forhold til kroniske sygdomme. Ernæringsterapi adskiller sig fra almindelig kostvejledning ved at forholde sig til de dybere årsager til, at man udvikler ubalancer og sygdomme. Vi kigger på alle kroppens funktioner og ikke mindst på samspillet mellem dem. Ofte er der flere faktorer på spil, og kunsten er netop at forholde sig til kompleksiteten og så vælge nogle enkle handleveje for klienten”.


Hvad er den største misforståelse om ernæring?

“Jeg hører tit fra klienter med kroniske sygdomme, at de tror, det ikke har betydning, hvad de spiser, fordi deres sygdom jo alligevel er kronisk. Det er simpelthen ikke rigtigt.

En anden udbredt misforståelse er, at hvis blot, man spiser efter den seneste nye, trendy diæt med fancy bogstavforkortelser, så er den hellige sundhedsgral velforvaret. Så enkelt er det ikke altid. Det handler om at se på den enkelte person: Hvad er klientens sygdomshistorie? Hvad er personen genetisk disponeret for? Og hvad er klientens generelle livsstil?”


Har du et motto i forhold til mad?

“Spis dig rask! Min tilgang til kost er baseret på det, der hedder functional medicine, en ernæringsterapeutisk behandlingsform, der antager, at kroniske sygdomme er et resultat af ændrede funktioner i kroppen. At kæden er hoppet af et eller andet sted i systemet. Inden for ernæringsterapi koncentrerer vi os derfor ikke så meget om diagnosen og om at afhjælpe symptomer, men på at undersøge, hvad der ligger til grund for ubalancen og så gøre noget ved selve årsagen. Hvis du for eksempel døjer med hyppige hovedpiner, kommer de næppe af sig selv. Hovedpinepiller kan afhjælpe smerten i en periode, men kan forværre den på den lange bane. I functional medicine kigger man på de bagvedliggende årsager: Kommer hovedpinen af væskemangel? Spændinger? Belastning af giftige stoffer? Næringsmangler? Fødevarereaktioner? Er den hormonelt betinget? Eller skyldes den ligefrem stort indtag af hovedpinepiller?”
— Nanna Ewald Stigel - Ernæringsterapeut
Hvorfor er yoga en vigtig disciplin som Body All Mind-behandler?

“Mange af vores skavanker bygger på uheldige vaner. Det kan være alt fra en uheldig kropsholdning til uheldige tankemønstre og reaktioner. Yoga er en fantastisk måde at vedligeholde sig selv på og en glimrende disciplin, når det gælder om at skabe gode vaner, styrke svage muskler og skabe god alignment i kroppen. Alignment er de forskellige kropsdeles indbyrdes relation til hinanden. Når kroppens dele er placeret hensigtsmæssigt i forhold til hinanden, arbejder kroppen sammen og er i harmoni, og så heler vi bedre. Faktisk kan du spole et sygdomsforløb baglæns ved at opløse de vaner, der ligger til grund for sygdommen. Yoga er desuden et forstadie til meditation, og gennem meditation kan du træne din evne til at observere dine følelser og tanker, men også observere ubehag og smerte og dermed både fysisk og mentalt forebygge og hele dig selv med yoga”.


Hvad har yoga gjort for dig?

“Yoga holder mig sund både fysisk og mentalt. Det er et træningssystem, som holder min krop tunet, både i forhold til styrke, koordination og smidighed. Og så indeholder yoga også et stress-reducerende element, og som selvstændig, der arbejder meget, bliver jeg helt skræmt ved tanken om ikke at have yoga i mit liv. Jeg tror faktisk slet ikke, jeg ville kunne holde til det”.

“På et højere plan er mit liv blevet rigere med yoga. Jeg er i langt større kontakt med mine følelser, og jeg har en sund relation til mine tanker. Yoga har gjort mig gode venner med mig selv – også når jeg opfører mig dårligt og har rådne tanker og grimme følelser. Så kan jeg alligevel opleve en fornemmelse af rummelighed og empati over for mig selv. Tidligere var jeg meget fordømmende og hård ved mig selv”.


Hvad kan man, når man er færdig med dit kursus?

“Du får en god værktøjskasse, så du kan lave et program med øvelser, der kan tilpasses, så du kan hjælpe den enkelte klient med at forebygge problemer. Det er meningen, at du skal bruge øvelserne på dig selv og dine klienter som et helende og forebyggende supplement til den øvrige behandling”.
— Simon Krohn - Yogainstruktør

Fremtiden som behandler


Selvstændig Body All Mind-terapeut

massage.jpg

Når du har fuldført den to-årige grunduddannelse, kan du kalde dig Body All Mind-terapeut og selv behandle klienter. Du kan åbne din egen klinik, være en del af et fællesskab, leje et lokale eller blive ansat. Du får fleksibilitet og frihed til at bestemme over dit eget liv og kan vælge om det at være Body All Mind-terapeut skal være dit hovederhverv, bijob eller en livsstil?

Supervision

Efter grunduddannelsen er løbende supervision din mulighed for at beholde et højt fagligt niveau. Som kropsterapeut arbejder du i et felt i hastig udvikling, og derfor er det også vigtigt, at du selv bliver ved med at udvikle dig som behandler. Under et supervisionsforløb har du mulighed for at dele dine erfaringer og få kompetent feedback og rådgivning til, hvad du kan gøre endnu bedre. Samtidig er det vigtigt at sikre, at du altid udvikler dig, hvis du vil være en del af RAB, Registreret Alternativ Behandler. 

 


Praktisk Info

Varighed: Grunduddannelsen til Body All Mind-terapeut tager to år. 

Undervisningen er fordelt på 45-50 dage om året og foregår primært i tidsummet 9 – 17.  
Vi forsøger at undgå undervisning i uge syv, hele juli måned samt i uge 42. Der kan dog være undervisning på helligdage. 

Uddannelsen forgår i København
 

Pris: 135.000 kr. 

Indmeldelsesgebyr: 15.000 kr.

Undervisningsafgiften betales herefter i fire rater hvert halve år: 

 1. semester: 36.000 kr.
 2. semester : 32.000 kr.
 3. semester: 28.000 kr.
 4. semester : 24.000 kr  
 
 

UDDANNELSENS INFOMØDE

Kom og hør mere om uddannelsens indhold og opbygning og stil alle dine spørgsmål. Vi fortæller om vores erfaringer som behandlere og forklarer mere om, hvorfor vi har valgt at skabe en ny uddannelse, der kombinerer elementer fra den etablerede og alternative behandling.

KØBENHAVN,

Hejrevej 30, 5. sal, 2400 København NV

Næste hold starter 3 maj 2018. Skal du med?
Kontakt Mikael på 22822323 eller Martin på 51161816
Tilmelding til martin@bodyallmind.com er nødvendigt

KONTAKT

Har du spørgsmål eller brug for yderligere information, så kontakt:
 

Mikael Kyneb: 22 82 23 23

Eller

Martin Bonde Mogensen: 51 16 18 16