M:A:M - Movement And Mobility trænings Uddannelse

Hvad er træningen, og hvor kommer det fra?
M:A:M træning er et mix af flere forskellige stilarter:  
yoga, kampsport, qi gong, gymnastik og mensendieck.

 

Træningen er en fusion af alle de ting, vi har trænet igennem mange år, hvilket har givet en dyb forståelse for kroppens indre balance. Træningen er udviklet af Mikael Tzunami med hjælp og sparring fra Mikael Kyneb og Martin Bonde Mogensen. Mikael Kyneb og Martin Bonde Mogensen er stiftere af Body All Mind.


1515961273939.jpeg
 

Body All Mind tager udgangspunkt i at se mennesket 360 grader rundt
 

Træningssystemet M:A:M har det samme udgangspunkt til dig og din krop. Vi tror på, at man kan selvbehandle mange af de skader og livstilssygdomme, der er kommet i den vestlige verden gennem de sidste 50 år. Det gøres ved at lære kroppen bedre at kende.

M:A:M træneruddannelse fører dig på en rejse i selvindsigt, viden om kroppens anatomi, leddenens bevægelsesretninger, og hvordan du optimer funktionaliteten i dit bevægeapparat.

 
Fotolia_185617492_M_1500.jpg

Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for yderligere information, så kontakt:

Mikael Tzunami: 40 56 91 44
Mikael Kyneb: 22 82 23 23
Martin Bonde Mogensen: 51 16 18 16UNDERVISERe
 

Mikael Tzunami er kropsterapeut uddannet ved Body SDS og har en baggrund som kickbokser på kampplan og som redskabsgymnast. Mikael Kyneb er tidligere professionel cykelrytter, medstifter af Body All Mind kropsterapi og yogainstruktør. Martin Bonde Mogensen er tidligere eliteløber, medstifter af Body All Mind kropsterapi og yogainstruktør. Fælles for alle 3 er, at de i årevis har udviklet og blandet forskellige træningsformer i deres træning.

Mikael Tzunami har altid trænet og lagt stor vægt på udstrækning af kroppen efter træning, hvilket er meget vigtigt for kroppens “frihedsfølelse”. 

Fælles for alle 3 er, at de i årevis har udviklet og blandet forskellige træningsformer i deres træning. Mikael Tzunami har altid trænet og lagt stor vægt på udstrækning af kroppen efter træning, hvilket er meget vigtigt for kroppens “frihedsfølelse”.

Fotolia_170631053_L_1000px.jpg

Hvem henvender uddannelsen sig til?

Uddannelsen henvender sig til alle, der gerne vil have en dybere forståelse for kroppens sammenhæng på det fysiske og mentale plan. Om du er nybegynder, yogainstruktør, løbetræner el.lign vil uddannelsen stadig komme med nye tilgange til, hvordan kroppen kan trænes for at komme gamle skader til livs. 
Uddannelsen giver en stor forståelse for det, der hedder muskel/organ relationer, hvilket er en viden, der gør, vi kan tilrettelægge en træning, der har direkte indvirkning helt ind i kroppens organ system.

Denne viden gør, at træningen kan have en dybere påvirkning af spændinger og smerter i muskler og led, hvilket udover at give kroppen ægte styrke, også påvirker vores mentale og følelsesmæssige balance/robusthed. 


Noget af det som belaster det moderne menneske mest er, at vi er blevet så intellektuelle, og lever for meget igennem vores hoved. Globalt vil stress i 2020 være den største sundhedstrussel.

Det der ofte skaber sygdommen/tilstanden er akkumuleret stress, som ophobes både fysisk og psykisk. Tilstanden sniger sig stille og roligt ind på det moderne menneske, så det ligger og lurer under radaren. 


Når der hele tiden er stress tilstede i kroppen vil vores immunsystem blive undertrykt, og det er ofte årsagen til, man får et lavt immunforsvar og dermed også mere hyppigt bliver syg , føler sig udkørt, eller sætter kroppen i en tilstand af metaltræthed.


Hvad giver udannelsen dig?

Uddannelsen giver dig en viden og en træning, der tager højde for denne belastning af det hele menneske. DET HELE DREJER SIG OM BEVIDSTHED. 
Uddannelsen er på 100 lektioner lagt over 5 weekender. På den tid vil du lære at mestre M:A:M træningen basalt, så du selv kan undervise andre og udvikle deres viden og forståelse for, hvad ægte sundhed er rent træningsmæssigt. 

Der vil være undervisning i basal anatomi og organlære, samt hvordan man igennem meridian systemet og muskel/organ relationer kan se, hvor ubalancerne sætter sig i kroppen. 

Igennem træningen udvikler du en større forståelse for kroppen, som også har en indvirkning på vores egen identitet og accept af os selv som individer. 

Åndedrættet er essentielt, derfor ligges der stor vægt på forståelsen og værdien af at have et bevidst åndedræt. Åndedrættet er et unikt redskab. Med bevidst fokus bliver du undervist i både at kunne viderebringe bevidstheden om det til dine kunder, men i høj grad også til dig selv da det har en direkte indvirkning på kroppens autonome nervesystem. Stress, anspændthed, sygdom, skader etc. giver et belastet nervesystem. 
Kroppen lytter hele tiden efter, hvordan vi trækker vejret. Er åndedrættet overfladisk og ligger højt oppe i brystkassen, vil det påvirke aktivering af det sympatiske nervesystem. Det gør, at kroppen udsender stresshormoner til muskler og blodbanen. Trækker vi vejret dybt og roligt “ned” i maven, stimulerer vi det parasympatiske nervesystem, som udvider vores blodkar, afspænder muskler og leddene, og dermed udskilles lykkehormoner til hele kroppen og hjernen. 

Styrken kommer herved indefra. Netop dette er meningen med M:A:M træningen. Træningen er både blid og udfordrende. Der arbejdes med yin/yang princippet i træningen og det vi kalder kroppens ”glas mentalitet”. Den svaghed/styrke findes især i vores ankler og håndled. Det er yderst effektivt at træne og arbejde med. Det stimulerer alle kroppens 12 energibaner meget virkningsfuldt. 

Det kan forløse og åbne op for dybe traumer, som har ligget i kroppen igennem længere tid, uden vores bevidsthed har været opmærksom på det. 

Der hvor kroppen ældnes først er i vores led og sener. Dvs skulder, hofte, knæ, albue, ankler etc. Træningen åbner op til de led samt øger blodtilførslen, nerve og energi gennemstrømningen.

DSC09685__2nd-edit.jpg

Vores opfordring til dig er enkel og ligetil

Bliv en bedre udgave af sig selv. Mærk hvordan du ved hjælp af kort tids udøvelse af træningen kan mærke en tydelig fremgang; få styrket dine led, muskler, dit åndedræt og din bevidsthed.

M:A:M TRÆNINGENS MÅL ER AT ØGE DIN MENTALE OG FYSISKE TILSTAND OG VEVÆRE TIL ET HØJERE NIVEAU


Praktisk Info

 

Pris: 15.000 kr. 

100 Timer uddannelse

20 timer uddannelse pr. modul.
Fredage fra 16.00 - 20.00
Lørdage fra 9.00 - 16.00
Søndage fra 9.30 - 16.00
Min. 10 timers hjemmetræning
til instruktør video

5 Moduler

Modul 1 . 5. 6. 7. marts 2020
Modul 2    26. 27. 28. marts 2020
Modul 3    2. 3. 4. april 2020
Modul 4    30. 1. 2. april/maj 2020
Modul 5    7. 8. 9. maj 2020

STED

Uddannelsen forgår på:

NOR
Hejrevej 30, 5
2400 København NV

 

Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for yderligere information, så kontakt:

Mikael Tzunami: 40 56 91 44
Mikael Kyneb: 22 82 23 23
Martin Bonde Mogensen: 51 16 18 16

DSC09390__2nd-edit.jpg