Nyhed hos Kropsinstituttet

Oligo Scan
den første og eneste i Danmark

Få målt dine mineralniveauer, dit niveau af tungmetaller i leveren og din syre- og basebalance.

oligo_scan.jpg

Hvorfor? 

Dine mineralniveauer i kroppen er helt essentielle for at din krop trives optimalt. Oligo Scan måler for 20 forskellige mineraler og 14 forskellige tungmetaller.

Syre- og basebalancen er også en god ting at have styr på. Sygdom eksisterer hovedsagligt i en krop, som har for meget syre. Det er derfor, at du altid bør holde sin krop så basisk som muligt. Det som skaber syre i din krop er de forkerte madvarer, medicin, rygning, alkohol, kaffe ect. Når der er for meget syre i din krop har den dels en tendens til let at tage imod sygdom, men den kan også være øm og du kan føle dig stiv i led og muskler.

 

Hvad med tungmetaller?

Det er primært leveren, der ophober tungmetaller. Leveren er det organ, der arbejder på at rense dit blod og den ophober således de tungmetaller der end måtte være. Det er svært, at leve et liv helt uden tungmetaller, da dette kommer fra forurening, madvarer, plumper i tænderne ect. Da leveren er både det største – men også et af de vigtigste organer for kroppens udrensning, er det essentielt, at den har de bedste arbejdsbetingelser som overhovedet er muligt. 

 

Hvordan?

Det foregår ved, at vi måler på 4 punkter i din håndflade. Efter 20 sekunder har vi et resultat.

Der findes mange måder, at hjælpe din krop på, hvis du mangler mineraler, har en overophobning af tungmetaller i leveren eller har for meget syre i kroppen. Dette vil du få råd og vejledning om afhængig af, hvad der er dit behov. 

 

Hvad skal du selv gøre inden en analyse med Oligo scan? 

Du skal vide, hvad din blodtype er, da den skal bruges for at lave analysen helt korrekt. Man kan købe en blodtype ”hjemmetest” på apoteket i håndkøb (Eldon hjemmekit HKA 2511). Husk at den skal være foretaget inden du kommer til din konsultation. Derudover vil vi gerne vide din højde og din vægt. 

 

Det praktiske

En tid til måling med Oligo Scan tager ca. 45 minutter inkl. Råd og vejledning omkring resultaterne. Du får ligeledes sendt resultaterne af analysen direkte på din mail. Bemærk at analysens resultater vises på engelsk. 

 

Analysen foretages af
manuvision terapeut Martin Helt

  • Prisen for en analyse inkl. samtale i 45 minutter er 1400,- kr.
  • Hvis du har brug for en re-analyse fx efter en udrensning, så kan du få denne til 1000,- kr.
  • Tilbuddet gælder kun, hvis du betaler for begge analyser samtidig.
     

En konsultation kan bookes på kropsinstituttets hjemmeside eller ved at kontakte Martin Helt på martinhelt@kropsinstituttet.dk

 

 

VORES BEHANDLINGER
 

❀ BODY ALL MIND BEHANDLING

❀ SPORTSMASSAGE OG KROPSTERAPI

❀ ZONETERAPI

❀ MANUEL BEHANDLING

❀ MANUVISION BEHANDLING

❀ INFRARØD SAUNA

❀ MINERAL TEST - OLIGO SCAN

❀ PRISER