Ren (selv) kærlighed med super bowls

Af Martin og Zennie Bonde Mogensen

RenSelvKaerlighed_forside.jpg

Spis ren og naturlig mad og få det fantastisk – helt uden at være på kur!

REN (SELV) KÆRLIGHED MED SUPER BOWLS handler om at få et liv i balance, hvor der er plads til både sundhed og sjov og ballade.

Martin og Zennie fortæller direkte fra hjertet og deler rundhåndet ud af deres personlige historier om, hvordan de selv har skabt et selvkærligt liv med sundhed hele vejen rundt. De giver dig håndgribelige værktøjer og gode råd til at få et liv i balance med en nærende kost i alle regnbuens farver, mental sundhed, periodisk faste og øvelser for krop og sind.

Ren (selv) kærlighed med super bowls

REN (SELV) KÆRLIGHED MED SUPER BOWLS er Martin og Zennies yndlingsopskrifter på skønne, nærende bowls fyldt med farver og sundhed hele vejen rundt. Her er bowls til morgen, middag og aften, som booster din krop. Smoothiebowls og juicer, der strutter af vitalitet. Men også opskrifter på syndigt, men sundt bagværk for at holde balancen perfekt. 

Her er alt, hvad veganske eller vegetariske hjerter kan begære.

Alle opskrifter er antiinflammatoriske: de styrker din tarm, din hjerne og din generelle sundhed. De er gluten-, sukker- og mælkefri, fyldt med lækre super foods og toppet med masser af kærlighed!

z_m.jpg

Martin og Zennie Bonde Mogensen driver behandlingsstedet Kropsinstituttet & ZEN Luxury Travels, der hjælper rigtig mange private såvel som elitesportsfolk, erhvervsledere og andre high performere på sporet af en sundere livsstil.
Martin er kostvejleder, foredragsholder og har været med til at udvikle behandlingssystemet Body All Mind. Zennie er psykoterapeut, uddannet mentaltræner og coach og har mange års erfaring med optimering af kosten. Derudover er hun stud. biopat IMB IBM og studerer til phytoterapeut.  Sammen har de udgivet bestsellerne Den fedeste juicekur, Flere fede juicer, Den fede faste, Den sejeste suppekur samt Ren (Selv) kærlighed.