MANUVISION BEHANDLING & SPORTSMASSAGE

Vores sportsmassage er den anerkendte fysiurgiske sportsmassage, som er en dybdegående massage.

 

HAR DU MÆRKET TIL  

  • myoser
  • hovedpine
  • lænd- og eller rygsmerter
  • øm muskulatur
  • stivhed i kroppen
  • væskeansamlinger
  • konkrete sportsskader

Så er Manuvision behandling og sportsmassage en løsning.

Hvis du har et stillesiddende arbejde, kan du hurtigt få muskelspændinger i skuldre, nakke og ryg. Med massage går man ind og løsner op i muskulaturen. Dette øger blodcirkulationen, så muskelvævet får tilført nyt ilt og affaldsstofferne transporteres væk.

MANUVISION BEHANDLING KAN OGSÅ FOREBYGGE

Modtager man regelmæssigt behandling eller sportsmassage, kan man undgå skader, stram muskulatur, myoser m.m.
Selvom du ikke har nogen muskelspændinger eller lider af anden for for skade, hvor kropsterapi kan indtræde som behandling, er det stadig en god idé at modtage behandling, for at mindske disse risici. Kropsterapi kan være med til at give dig færre sygedage og en lettere krop.

I sin behandlingsform ser Martin kroppen som en helhed, hvor det er uundgåeligt at inddrage både det fysiske og det psykiske. Derfor starter hver behandling med en samtale. Her kan du fortælle hvordan du har det, og om der er nogen særlige problemer eller emner, der er væsentlige at få fortalt.

Herefter begynder den fysiske del af behandlingen. Under behandlingen kan der forekomme ledfrigørelser, der ikke kan sidestilles med almindelige manipulationsteknikker. Teknisk set arbejder Martin altså både med krop og psyke. Efter en behandling hos Martin vil du ofte have en fornemmelse af sammenhæng mellem krop og psyke, som er med til at give dig et større overskud, velvære og en indre ro. Martin udøver desuden sportsmassage og graviditetsmassage. Uanset hvilken af Martins behandlingsformer, du vælger at benytte, kan du være sikker på, at du er i trygge kompetente hænder. 

Martin lægger vægt på en god dialog og vejledning, så han kan tilpasse sin behandling til netop dig. Manuvision behandling, kropsterapi og sportsmassage er gavnlig for alle - uanset køn og alder....

 

Ved kropsterapi og sportsmassage kontakt behandler Martin Helt på martinhelt@kropsinstituttet.dk og tel. 51 16 18 16 eller book online.

 

VORES BEHANDLINGER
 

❀ BODY ALL MIND BEHANDLING

❀ SPORTSMASSAGE OG KROPSTERAPI

❀ ZONETERAPI

❀ MANUEL BEHANDLING

❀ MANUVISION BEHANDLING

❀ INFRARØD SAUNA

❀ MINERAL TEST - OLIGO SCAN

❀ PRISER

Under mine forberedelser til at kvalificere mig til de olympiske lege i London har Martin Helts behandling hjulpet mig både fysisk og mentalt.
Jeg har gennem behandlingerne oplevet større overskud og mere harmoni i en periode med høj træningsintensitet. Martin Helts behandlinger er meget individuelle og personlige og tager udgangspunkt i mine behov, hvilket har givet mig en unik mulighed for at koble af fra hektisk hverdag.
Martins behandling har været et rigtig godt redskab for mig, som jeg klart vil bruge i mine videre forberedelser frem mod de olympiske lege.
Jeg kan varmt anbefale Martins behandling til sportsfolk såvel som almindelig mennesker.
— Mark O Madsen, Dansk Landsholdsbryder. Deltager ved OL Beijing 2008, Kvalificeret til OL 2012 London. Europamester 2004. 4 x Medaljetager ved VM.

Efter mindre end 3 måneder med Martin Helts behandling er mine smerter i fødder og knæ forsvundet, hvilket fysioterapi ikke har kunnet hjælpe med.

Gennem behandlingerne har jeg fået større indsigt i hvordan kroppens enkelte dele er forbundet, og at smerte et sted i kroppen kan skyldes spædinger et andet sted i kroppen.

Jeg er fortsat med behandlinger og ser dem som en måde at vedligeholde min krop på, på samme måde, som jeg ser motion.
— Rikke Overgaard, Senior forretningsanalytiker Nykredit