Ayurvedisk power retreat på Sri Lanka

Tag med på den ultimative yoga –og meditationsrejse for dig, der vil have mere energi og overskud til at præstere 100 % – både professionelt og personligt.

Jeg var her i januar 2018 på Power Retreat på Sri Lanka for anden gang.
Jeg har ikke ord til, at beskrive hvor fantastik det er og hvilken udvikling man kan gøre for sig selv på så kort tid - hvis man bare giver sig selv lov.
Alle omkring dette Retreat fortjener den dybeste respekt og ros - og hvilket serviceniveau!
Jeg har kun èn advarsel! Du bliver dybt afhængig af det og må bare tilbage :-)
Bonusgevinst; man møder de dejligste og livsglade mennesker!
Jeg er tilbage i 2019.
— Jesper K., Sales Manager TV2
 

Giv dig selv et kæmpe boost energi, kraft og overskud med Kropsinstituttets og Zen Luxury Travels populære Ayurvedisk Power Retreat. Turen er både for dig, der vil vende hjem med en stærkere, sundere og slankere krop samt et roligere og mere harmonisk sind. Og dig der vil nulstille en travl hverdag, komme stressen til livs og blive en stærkere og mere handlekraftig leder – både af dig selv og andre. Vi sørger for alt, så du skal udelukkende fokusere på at blive den bedste version af dig selv.

 • Fly tur/retur København – Columbo.

 • Privat bolig i det fredfyldte Ayurveda Pavillion med lækker fælles pool og blot 250 meter til stranden.

 • Fuld økologisk og ayurvedisk forplejning, der giver enkle og effektive kostløsninger til en stærk, sund og slank krop for maksimal energi.

 • Daglig yoga med en af de inspirerende lokale guruer. Her får du redskaberne til at skabe ro og mentalt overskud i en travl hverdag.

 • Tre daglige ayurvediske behandlinger. Hver behandling varer omkring 45 minutter og består af blid oliemassage, rensende dampbade og helende urteindpakninger, som alle er med til at nulstille krop og sind samt får bugt med ophobet stress.

 • Daglig træning i øvelserne ”De fem tibetanere” som er enkle men uhyre kraftfulde yogaøvelser. Dem kan du også gøre derhjemme, når du har brug for et hurtigt fix i en presset periode.

 • Daglig Movement & Mobility træning som er med til at udsætter kroppens ældningstegn og retter op på stivheder og gamle skader.

 • Daglig meditation der lærer dig at være til stede i nuet. Du får større ro, bedre dømmekraft og flere værktøjer til at balancere et travlt familieliv og en krævende karriere.

 • To kropsterapeutiske behandlinger udført af en af Kropsinstituttets terapeuter. Betragt behandlingerne som et service eftersyn, der afslører din krops sande tilstand og fortæller hvor du mest effektivt kan sætte ind.

 • Daglig individuel konsultation med en lokal ayurvedisk læge, som følger din behandling og udvikling fra start til slut.

 • Syv dages kostplan før og efter turen så du er klar, når du lander på Sri Lanka Den kan nemt inkorporeres i din nye livsstil, når du kommer hjem.

 • Peptalks og vejledning fra en af Kropsinstituttets terapeuter, som vil guide dig under hele forløbet og sørger for at du når dine mål.

 • Kokkeopvisning i ayurvedisk madlavning. Her vil du få inspiration og tips til hvordan du selv hurtigt og nemt kan lave lækker mad således, at du kan fortsætte den sunde og effektive stil, når du kommer hjem.

 • Et unikt møde med andre inspirerende og nysgerrige power-sjæle.

En typisk dag på Ayurvedisk Power Retreat

Kl. 6.30 Yoga & morgenmeditation

Kl. 8.00 Ayurvedisk morgenmåltid

Kl. 9.00-12.00 Konsultation m. Ayurvedisk læge + 2-2,5 times Ayurvediske behandlinger (massage, zoneterapi, scrup, ansigtsmassage mm.)

KL. 12.30 Ayurvedisk frokosmåltid

Kl. 13.30 Kropsterapi/behandling ved en af Kropsinstituttet terapeuter
(2 behandlinger på retreatet)

Kl. 14.30 Afslapning v. pool område

Kl. 17.00 Movement & Mobility. Læs mere

Kl. 18.30 Ayurvedisk aftenmåltid

Derudover vil der være en 2 timers guidet tur rundt i lokalsamfundet, kokke demonstration og musikterapi. 

 

Hvis du ønsker 14 dages retreat er det også muligt.

Nu du er afsted og flybilletten allerede er betalt til Sri Lanka, har du måske lyst til at forlænge dit ophold med et eventyr af en rundrejse på Sri Lanka eller ultimativ forkælelse på Maldiverne 1 1/2 times flyvning væk. Alt er muligt og intet umuligt. Vi skræddersyr din drømmerejse præcis efter dine ønsker og behov.Vi er naturligvis dækket af rejsegarantifonden.

For yderligere information kontakt Martin Mogensen på tel. 51 16 18 16 eller martin@kropsinstituttet.dkFerie booste 1 måned, retreat op til 10 måneder.

Nu sidder jeg her som en glad Duracell kanin med masser af energi og redskaber, jeg vil fastholde hjemme i Danmark. Min yoga guru runger stadig i mit hoved: “Relax in your mind”. Jeg håber opladningen holder til næste år – hvor jeg tager med på retreat igen!
— Maria Egelund, Sygeplejerske, livsstilscoach og personlig træner
Jeg er stadig fuldstændig mundlam over, hvor meget der kan nå at ske i krop og sind på bare en uge. WAUW! Jeg oplevede en ro og en lethed i kroppen, fik et meget bedre humør og større overskud med få og små forandringer.
— Marie Storm

Rejserne udbydes af

Zen Luxury Travels,
Studiestræde 14A, 2. sal,
1455 København K
+45 61 16 30 14
Cvr: 28986602
Rejsegaranti nummer:2518

www.zenluxurytravels.com

 

 

DAGBOG FRA SRI LANKA
 

❀ Ugen inden afrejse

❀ Dag 1

❀ Dag 2

❀ Dag 3

❀ Dag 4

❀ Dag 5

❀ Dag 6

❀ Dag 7

 
 

JEG VIL GERNE VIDE MERE OM TUREN TIL SRI LANKA

Navn *
Navn
 
Power retreatet på Sri Lanka er så intenst og helende på alle måder. Jeg føler for første gang, at der er en ”connection” mellem mit hoved og min krop. Det har været en uforglemmelig rejse, jeg er markant smidigere, har fået pænere hud, min søvn er bedre og min energi er i top. Tak fordi I viste mig en lille bid af paradis.
— Charlot Andersen, sygeplejerske
Hver dag kommer lægen og hører, hvordan det går.
Min massage engel giver mig olie massage, body scrubs, hoved og ansigtsbehandling, oliebad i panden, afslappende pakninger, øjenbehandlinger, urtevand bade, dampbade, inhalation af rensende urter til næse og bihuler – alt sammen styret af den daglige konsultation ved den ayurvediske læge. Det er faktisk hårdt med så megen massage og afslappelse, da det rører dybt både fysisk men også psykisk. Jeg bruger mange timer på at lave ”ingen ting” – og det er dejligt.
Allerede efter en uge er musklerne bløde og sener og led bliver dag for dag mere og mere smidige. Det kan jeg mærke i yogaen.
Da maden er så gennemført lækkert lavet, præsenteret og også smyger sig let henover smagsløgene, er det en fornøjelse at se kokkene demonstrere, hvordan de tryller herlighederne frem. Så ikke nok med at det smager himmelsk, vi får også inspiration til selv at gå i køkkenet og kombinere udvalgte retter.
Det er et uhyre professionelt tilrettelagt retreat og ikke mindst Martin der holder alle trådene sammen får roser. Det kan varmt anbefales.
— Pernille Knudtzon, læge
Jeg har fået ro og afklaring og en smertefri krop, som jeg har søgt og ønsket længe – og som jeg dagligt glæder mig over, at jeg endelig har.
— Marianne Hagemann, HR Konsulent