SUNDHEDSDAG

KOM PÅ SUNDHEDSDAG MED MARTIN BONDE MOGENSEN

Gennem en hel dag giver Martin Bonde Mogensen dig alle de redskaber du har brug for til en sund og energifuld livsstil.

VIL DU HAVE OPSKRIFTEN PÅ ET LIV MED EN NORMAL VÆGT, MASSER AF ENERGI OG VITALITET?

"I min hverdag på klinikken møder jeg alt for mange mennesker, som går rundt og har det ”kun halv godt” og har alt for mange små skavanker, der efterhånden er blevet en helt almindelig tilstand. Du registrerer måske dårligt nok, at ryggen gør ondt, du har hovedpine lidt for ofte måske er du ofte oppustet eller har dårlig fordøjelse? Måske trænger du til at tabe dig? Eller har dit problem altid været undervægt? Eller har du dårlig ånde, er du altid træt og føler dig aldrig helt udhvilet, når du vågner om morgenen? Eller er det eksem, allergier og depressioner der plager dig? Måske har du noget helt andet i ubalance?"

Du tror måske, at det at have det super godt, være sprængfyldt med energi og ikke have ondt et eneste sted – ja, det er kun for supermennesker og total helsefreaks. Men NEJ. Sådan er det faktisk ikke. Du kan med ganske små ændringer gøre en kæmpe forskel for dig selv og dit liv og ikke mindst din fremtid. Hvorfor tror du der hver eneste år boomer med slankekurer? Fordi de ikke virker! Det er kun en livsstilsændring der virker - og det vil Martin Bonde Mogensen gerne støtte dig i.

"Jeg har sammensat en SUNDHEDSDAG til dig, der kun vil din krop det bedste!"

"Sundhed er ikke mad-fanatisme. Det handler om kroppen som en helhed. Det er, hvordan vi sover, spiser, drikker, trækker vejret, tænker og bevæger os, der har betydning," siger Martin Bonde Mogensen. Som noget helt nyt tilbyder den erfarne og engagerede sundhedsguru et skræddersyet 1 dags kursus. I størstedelen af sit liv har han arbejdet med at udbrede og indhente sin enorme viden om sundhed, krop og sind.

Det er en viden, han har opnået ved blandt andet at uddanne sig til kostvejleder, livsstilscoach og body sds-terapeut, ligesom han har behandlet over 25.000 personer. Han er indehaver af Kropsinstituttet, der jævnligt optræder i de danske medier og blandt andet behandler de danske frømænd. Martin er desuden forfatter til bogen "DEN FEDE FASTE".

På den sprudlende og energifyldte SUNDHEDSDAG giver Martin Mogensen dig de 8 vigtigste hemmeligheder bag et liv med livsglæde, normalvægt og masser af energi. Han øser ud af sin personlige og professionelle erfaring med kostens og livsstilens betydning for din krops- & dit sinds velvære. Du får et ordentligt skub i retningen mod bedre livsstilsvaner, der sætter sig på rygraden.  


På mit kursus kan du lære, at blive Super Sund, Slank og Fit for Fight:

 • Du får en unik værktøjskasse med redskaber, som du kan bruge resten af dit liv. 
 • Du får støtte og vejledning til at nå dine personlige mål med din vægt og sin sundhed.
 • Du får din egen sundhedsprofil med hjem. Du bliver vejet og målt på hvert modul.
 • Du bliver fyldt med den nyeste viden om sundhed.
 • Du bliver fyldt med motivation til din hverdag.
 • Du får masser af inspiration til nye måder at leve sundt på.
 • Lækkert kurusmateriale. 

Sundhedskurset er et unikt tilbud på markedet. Det er en enestående mulighed for at få gjort status på din krop og din sundhed samt tage de grundlæggende og afgørende elementer af din livsstil (eller planer for den) op til en konstruktiv og realistisk revision.


SUNDHEDSDAGEN INDEHOLDER TEMAER SOM:

 • Den mad vi spiser.
 • Den luft vi indånder samt den måde vi trækker vejret på.
 • De bevægelser vi laver.
 • De tanker vi tænker.
 • Den søvn vi får.
 • De ting vi opsøger.
 • De ord vi taler og siger til os selv.
 • Det vand vi drikker.

Pris:

 • Du får hele pakken for kun 1.495,- kr. incl. moms pr. person

 For yderligere information, kan du kontakte Marin Bonde Mogensen på e-mail: martin@kropsinstituttet.dk eller tel. 51 16 18 16

 

kurser ok uddannelser
 

 sundhedsdag

❀ PRISER

Martin har en fantastisk glæde og smittende energi, der gør man får lyst til at ændre sig til det bedre og blive mere sund og god mod sig selv.
Kurset var fyldt med gode og praktiske informationer, som alle har enorm glæde af at bruge i deres hverdag. jeg kan i høj grad anbefale kurset.
— Therese La Cour, Læge

Er du lige så forvirret over begrebet sundhed som mig, så giver kurset en ny viden om velvære, positivitet og indre glæde, som kan mærkes i alle tanker i løbet af dagen.

jeg er blevet så rolig og motiveret af Martins klog erfaringer.
— Kia Birk, Salgschef

Forløbet har været skønt, motiverende og befiende. jeg er blevet meget mere positiv og sover bedre og er MEGET mere glad.
TAK for et super kursus - jeg kommer til at savne det.
Martin er rigtig dygtig uden at være “frelst”
— Christine Nissen, Skolelærer