UDRENSNINGSKUR - 24 DAGE

ET DYBDEGÅENDE UDRENSNINGSFORLØB - LUKSUS FOR KROP OG SJÆL

Udrensningskuren på 24 dages starter med en 10 dages lang spisenedtrapning, hvor du blandt andet skærer kaffe, alkohol, sukker og hvede væk fra din daglige kost. Herefter skal du faste over en periode på 4 dage. Under fasten bliver du bedt om at indtage rigelige mængder af vand, friskpresset saft og te. Derudover vil du modtage udrensningsmassage med efterfølgende behandling i vores infrarøde sauna for at få alle affaldsstoffer ud af kroppen.

Udrensningsmassagen sætter dine muskler i gang, og kickstarter en proces, den såkaldte autolyse, der betyder, at hele din organisme går i gang med at nedbryde og forbrænde døde celler, væv, bylder, fedt og væskeaflejringer.

Efter fasten begynder du forfra på en 10 dages kur med særlig kost. Når din udrensningskur er slut, bliver du vejledt grundigt i hvilke forholdsregler, du skal tage for at opnå en varig effekt af dine resultater.
 

UDRENSNINGSFORLØBET INDEHOLDER:

  • 1 times opstartsmød.
  • Fedtanalyse og vægt.
  • Kompendium, der indeholder opskrifter og fortæller, hvad du må/ikke må indtage under udrensningskuren.
  • Kompendium med over 40 opskrifter.
  • Liste med forslag til caféer og restauranter, du kan spise på under kuren.
  • 3 timers udrensningsmassage.
  • 2 timers infrarød sauna.
  • 30 min. opfølgningsmøde.
  • E-mail og sms-support under hele forløbet.


TARMSKYLNING

Det er meget individuelt, hvor mange tarmskylninger, der er behov for i behandlingsforløbet, men du skal minimum forvente 1 tarmskylning hos vores samarbejdspartner Colonic. Hvor mange tarmskylninger, du har behov for, aftales nærmere ved infomødet. Tarmskylningerne er ikke med i prisen. Læs mere om tarmskylninger.

Du kan også skrive til info@kropsinstituttet.dk eller ringe på telefon 51 16 18 16 for nærmere information.

 

UDRENSNING
 

❀ HVAD ER UDRENSNING

❀ UDRENSNINGSKUR 11 DAGE

❀ UDRENSNINGSKUR 24 DAGE

❀ KLIENTERNE UDTALER

❀ DEN FEDE FASTE

12 år yngre på 24 dage!
Det var det helt konkrete resultat af min udrensnings-kur hos Kropsinstituttet. Et resultat som fremgik sort på hvidt af min impedans-måling, men bestemt også et resultat, der kunne føles på både krop og sjæl. Jeg har egentlig ikke nogen særlige skavanker, men efter et par år med stort fokus på mit indre liv, mine følelser og min mentale tilstand, trængte jeg til at gøre noget godt for min krop. Valget faldt på Kropsinstituttet, fordi kombinationen af kostomlægning, faste, meridian-massage, infrarød varme og tarmskylninger, umiddelbart tiltalte mig. Allerede efter få dage på nedtrapningskost fik jeg det mærkbart bedre, og under hele kuren følte jeg mig utroligt godt tilpas, fysisk og psykisk. Jeg sov meget mindre, jeg var glad og fuld af energi og overskud. Nedtrapnings kosten forberedte mig godt på fasten, som ikke var vanskelig at gennemføre. De fem timers massage og infrarød varme i forbindelse med fasten var en lidt hård omgang, hvor jeg blev meget utilpas med kvalme og hovedpine. Men efter tarmskylningen, som jeg fik i umiddelbar forlængelse af massagen, fik jeg det meget hurtigt bedre, et godt tegn på, at massagen blot stimulerede hele udrensningsprocessen. Tusind tak til Martin for virkelig god og kompetent behandling og støtte undervejs!
— Connie Stripp, åndedrætsterapeut og madmor