WALK & TALK

gå en tur med din personlige mentor

Der er intet som en gåtur i naturen med et menneske, der virkelig lytter og giver reflekteret respons på store og små problemer. Zennie er en hjertevarm og menneskeklog kvinde, der både er nærværende og får dig til at se dine problemer og udfordringer i helikopter-perspektiv
— Marie Dalmark Hæstrup, Director og PR-agent, PR Kompagniet

Går du med en uforløst drøm i maven? Drømmer du om at skifte karriere? Er du midt i en skilsmisse? Eller har du brug for hjælp til at finde din passion? Det er som regel, når vi befinder os i en livskrise eller står ved en skillevej, at vi har mulighed for at vokse.

Vi har alle sammen et unikt potentiale, som vi kan forløse med den rette rådgivning under de rigtige rammer. Som din personlige mentor er jeg din professionelle og private rådgiver og sparringspartner. Jeg er rummelig og støttende, når du er sårbar, men jeg er også hudløst ærlig og tager rollen som djævlens advokat, når du har brug for at blive skubbet ud af din comfort zone – derud, hvor magien opstår.

Jeg graver ikke i din fortid som psykologen, jeg overlader ikke alle svarene til dig selv som coachen, og jeg pakker ikke noget ind eller tager parti som en ven. Jeg møder dig som en dedikeret rådgiver og kreativ sparringspartner med helt friske øjne og nye perspektiver, og min mission er at få dine stærkeste kræfter frem, så du kan udfolde dit fulde potentiale og stråle som den bedste version af dig selv. 

Naturen slipper vildskaben fri

Naturen giver os frihed, energi og højt til loftet. Derfor skal vi ud og gå i det fri, hvor der er plads til at lufte vilde ideer og gigantiske drømme, rum til at tænke kreativt og plads til at udfolde professionelle, personlige eller helt private udfordringer. Det er lettere at være sårbar i naturen, fordi vi er i bevægelse og har kontakt med kroppen. Hvis vi sidder stille på en stol, stivner vi, men når vi går, slipper vi forandringsprocesserne løs og bliver handlekraftige.

Erfaring er min guldgrube

Jeg har været iværksætter størstedelen af mit liv og har grundlagt en række succesfulde forretninger, så jeg ved, hvordan man får ting til at ske. Som 21-årig flyttede jeg til Prag og startede min egen fødevarevirksomhed, der senere blev solgt til Danish Crown. Jeg har skrevet tre populære bøger, der guider til en sundere livsstil, og jeg har rejst verden rundt og uddannet mig inden for mentaltræning, business coaching og psykoterapi. Men det, jeg værdsætter allerhøjest, er mine evner og passion for at få folk omkring mig til at gro. Jeg vil se dig folde vingerne ud, og jeg stiller mig selv og min værktøjskasse af levet liv og uvurderlige erfaringer til rådighed, så du hurtigst muligt kan komme ud at flyve.

Du sætter tempoet

Turen varer halvanden time per gang, men om vi skal slentre langsomt eller gå stærkt, bestemmer du. Vi går i sol, regn, blæst og sne og udnytter de muligheder, vi har. Jeg møder dig ved indgangen til Dyrehaven ved Klampenborg Station, som danner rammen for vores ture.

Pris

Jeg tilbyder effektive forløb på 5 x 1 ½ time. Pris: 5.500 kr.

Du kan vælge at begynde med en prøvesession, hvis du vil være sikker på, at WALK & TALK er den rigtige løsning for dig. Prisen for en prøvesession er 1200 kr.

Jeg kan på det varmeste anbefale en one-on-one med Zennie. Det er trygt, nærværende og professionelt at være i hendes kyndige hænder, og hun har en evne til at rumme alt, så jeg tør være sårbar og fortælle om det, der foregår i mit inderste – også det, som ingen andre ved. Jeg er begyndt at handle på det, jeg ikke tidligere turde og er vokset både personligt og professionelt.
— Mette Junker, Motivator, underviser, foredragsholder og medejer af bodymindacademy.dk
 
 

Book ONLINE

klik her eller ring +45 28 29 54 16

Walk & Talks med Zennie giver en fantastisk energi, fordi jeg kan være i naturen samtidig med, at jeg arbejder med min forretning. Zennie tænker utrolig kreativt, og jeg går altid derfra med brugbare input, som jeg kan implementere med det samme. Hendes faglighed spænder bredt, og hendes mangeårige forretningserfaring er guld værd. Zennie har desuden en helt unik menneskelig forståelse, og jeg føler mig altid set. Naturen er en inspirerende setting, der tvinger mig til at være til stede i mig selv, og den bringer autenticitet og nærvær til samtalen. Jeg kan varmt anbefale en Walk & Talk
— Kathrine Helt Hansen, indehaver af www.messagefromanangel.dk
Jeg har beskæftiget mig med personlig udvikling og ledelsesudvikling siden 2004 og har mødt mange berigende mennesker – både herhjemme og rundt omkring i verden. Men sjældent har jeg mødt et menneske som Zennie. Hun er enormt handlekraftig, har en skarp forretningssans, skaberkraft og et stort hjerte. Hendes livshistorie vidner om, at du står over for en af Danmarks dygtigste serieiværksættere, som samtidig har begge ben solidt plantet på jorden med sin jyske beskedenhed og ydmyghed. En gåtur med Zennie vil med garanti berige dit liv
— Peter Junker, Founder & Partner, Body Mind Academy