behandling.jpg
Power retreat.jpg
kontakt.jpg

slideshow


SCROLL DOWN

 


Dit helbred betyder alt for os. Her kan du læse mere om Kropsinstituttet om vores behandlinger, retreats og yogarejser

 


Dit helbred betyder alt for os. Her kan du læse mere om Kropsinstituttet om vores behandlinger, retreats og yogarejser

behandling.jpg

Behandling


Ønsker du en behandling ved Kropsinstituttet? Læs mere om vores behandlinger her og bestil tid

Behandling


Ønsker du en behandling ved Kropsinstituttet? Læs mere om vores behandlinger her og bestil tid

Vores behandlinger

 ❀ Body ALL MIND behandling

 ❀ Infrarød Sauna

 ❀ UDRENSNING

 ❀ walk and talk

 ❀ PRISER 
 

 
Hver gang jeg kommer til behandling hos Martin Bonde Mogensen glæder jeg mig. Under behandlingen tænker jeg ofte: “Hvorfor gør jeg det her?”. Men efterfølgende er jeg som født på ny og er fyldt med energi og flow i kroppen. Jeg ved bare det her virker! Som et eftersyn til en bil, kontrolleret af en professionel.
— Rasmus Heesche-Andersen
Hos C&B systemer går vi højt op i medarbejdertrivsel. Glade medarbejdere giver langt bedre resultater. Som IT virksomhed sidder vi meget på kontor og har derfor ofte problemer med nakkespændinger og museskader. Desuden forsøger vi at motivere til en aktiv livsstil. Kropsinstituttet’s behandlinger tilgodeser både aktive og stillesiddende følgeskader og spændinger. Behandlingen er for mange langt mere effektiv end traditionel massage. Det er vores klare overbevisning, at vi ved at tilbyde denne type behandling, har både færre sygedage og mere effektive medarbejder. Jeg kan derfor varmt anbefale kropsinstituttet.
— Tina Bastkjær Ørholm Forretningsudvikler, medindehaver
 

Også på kropsinstituttet
 

Træningshold

Kropsinstituttets "Movement and Mobility Træning" (M:A:M) er en dybdegående og dynamisk træningsform, som sigter på at genopbygge og stimulere kroppen, så den bliver stærk, levende og harmonisk. 

Læs mere


udrensning

Har du svært ved at styre sukkertrangen? Eller har du problemer med fordøjelsen? Eller er du bare træt, trist eller energiforladt og føler du har brug for en ændring? 

Læs mere
 

kurser og uddanNelser

Du er ikke bare hvad du spiser! Du er også hvordan du sover, hvad du drikker, hvad du tænker, hvad du siger, hvordan du trækker vejret, hvad du laver og hvordan du bevæger dig. Lær af Kropsinstituttets indehaver Martin Bonde Mogensen og optimér din sundhed.  

Læs mere om Sundhedkursus


erhverv

Trænger du og dine medarbejdere til en sundere livsstil på jobbet? Eller ønsker I at nedsætte sygefraværet og blive arbejdsskaderne kvit? 

Læs mere

 
Efter at have læst en artikel I Berlingske Tidende i 2011, hvor journalisten omtalte, hvor vanskeligt det var at træne til marathon på Den Kinesiske Mur i Beijing’s trafik og luftforureningen, havde jeg som den daglige leder af Det Danske Handelskammer (Danish Chamber of Commerce) i Shanghai et ønske om, at lave et event for vores medlemmer omkring work/life balance. Hvordan finder man tid til at træne i en travl hverdag med mange rejser og lange arbejdsdage i Kina og hvordan får man spist og drukket, så man holder sig på toppen på trods af de mange receptioner og middage, der typisk er i forbindelse med lederjob i Kina? Jeg kendte Martin fra tidligere, hvor han har kureret problemer efter en brækket arm og en løbeskade med Body All Mind treatments, så det var nærliggende at foreslå at få Martin til Kina. 8 måneder senere landede Martin i Shanghai, hvor han i løbet af 4 dage gav 35 mennesker ved henholdsvis et foredrag, Body All Mind behandlinger og et weekend mini retreat en stor oplevelse og redskaber til at leve et bedre og mindre stresset liv på toppen i Kina. Vi har efterfølgende fået fantastisk feedback fra deltagerne og vi er derfor i dialog med Martin om, hvorvidt vi skal gentage succeen til næste år.
— Ida-Helene Bronner, Executive Director, Danish Chamber of Commerce China, Shanghai.
Power retreat.jpg

kropsinstituttets Retreats


Rejser for krop, sind og sjæl i samarbejde med zen luxury travels

kropsinstituttets Retreats


Rejser for krop, sind og sjæl i samarbejde med zen luxury travels

Power Retreat på sri lanka


Tag til Sri Lanka på Power Retreat

Ønsker du at blive de ekstra kilo på sidebenene kvit eller foretage en seriøs livsstilsændring? Eller trænger du til at hive stikket ud og give din krop en tiltrængt pause fra hverdagens stress og jag? Så er en yoga- og meditationsferie måske lige, hvad du trænger til?


Juice Retreat i marrakech

Blot tyve minutter fra Marrakechs labyrintiske gyder, farvestrålende markeder og smukke medina har vi fundet en oase af ophøjet ro og overdådig skønhed. Det udsøgte
5-stjernede resort danner rammen om vores luksuriøse Juice Retreat, skræddersyet til dig, der vil detoxe både indvendig og udvendig, forkæle din krop og dit sind med en velfortjent pause, hvor du genopbygger din krop og vender markant sundere, slankere og smukkere hjem. Men måske allervigtigst: Får et gigantisk overskud af fornyet energi, power og vitalitet og mærker dig selv helt uden filter.

Kontakt os om vores retreats

Navn *
Navn

Jeg er så heldig at blive introduceret til kropsinstituttet og Martin 14 dage før der er Power Retreat på Sri Lanka. Jeg ringer og får en snak med Martin, og han vinder med det samme min tillid. Jeg er stresset, har for højt blodtryk og lige fået konstateret diabetes 2. Så kan slet ikke overskue mit liv. Martin fortæller at der er plads, og jeg booker med det samme.
Jeg var meget nervøs og spændt på turen. Men Martin har hele tiden beroliget mig, og svaret på alle mine spørgsmål.
Det var som at komme til en anden verden. Alle var søde og man blev behandlet som en dronning. Vi boede alle i vores egen villa, med tilhørende have, hvor vi hver dag fik massage og blev tilset at en læge. Massage, yoga, medtitation og “de 5 tibetanere” var med til at gøre denne uge til noget helt specielt. Tænk at ha’ så meget tid til sig selv, og få al den omsorg. Det var meget overvældende.
Og KÆMPE stor tak til Martin. Han er utrolig dygtig, meget professionel og har hele tiden et øje på, hvordan man har det. Det er enormt trygt at være “utryg “ sammen med ham. Et helt fantastisk koncept, han har stablet på benene. Stor respekt.
Jeg oplevede, at jeg rent faktisk fik mine skuldre ned hvor de hører hjemme, mit blodtryk blev normalt, og at jeg til sidst kunne sove en hel nat. Jeg kom i kontakt med en masse sider i mig selv, som i starten var svære, men med Martin ved min side, så oplevede jeg også en kæmpe indre ro, som jeg ikke har mærket længe. TAK
Alle burde gi’ sig selv denne oplevelse. Og sammen med Martin og det fantastiske personale på hotellet, kan det kun blive en succes.
Jeg er allerede i gang med at spare sammen til næste tur. Ses vi?
— Tina Mainz, Bogholder
kontakt.jpg

Kontakt os


Har du spørgsmål, ris, ros eller kommentarer så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os


Har du spørgsmål, ris, ros eller kommentarer så tøv ikke med at kontakte os.

mød vores team

Martin-Mogensen.jpg

MARTIN BONDE MOGENSEN

Body All Mind terapeut, retreatkonsulent og partner

martin@kropsinstituttet.dk

51 16 18 16

Zennie Bonde Mogensen

ZENNIE BONDE MOGENSEN

Kreativ direktør og partner


zennie@kropsinstituttet.dk

28 29 54 16

 
Kim-Steen_short.jpg

KIM STEEN

Body All Mind terapeut

kim@kropsinstituttet.dk

51 16 18 16

PERNILLE GØTH

Coordinator

info@kropsinstituttet.dk

51 16 18 16

 
maja_small.jpg

MAJA SMEDEGAARD

Assistent, Kropsinstituttet & Zen Luxury Travels

maja@kropsinstituttet.dk

51 16 18 16

Jesper Brandis

JESPER BRANDIS

Kropsterapeut og retreatkonsulent

 
Mikael Kyneb

MIKAEL KYNEB

Kropsterapeut og retreatkonsulent

Søren Møller

SØREN MØLLER

Kropsterapeut og retreatkonsulent

 

kontakt os

Navn *
Navn

hvor ligger kropsinstituttet

Kropsinstituttet
Studiestræde 14A
1455 København K

 

Vores seneste tweets

 

Insta moments

FØLG MED I KØKKENET HJEMME HOS MARTIN & ZENNIE. VI DELER UD AF VORES BEDSTE OPSKRIFTER, AYURVEDISKE TIPS OG VORES SYN PÅ SUNDHED I BALANCE. LAD DIG INSPIRERE TIL BÅDE SJOVT OG SUNDT

 

FOREDRAG

FRA STOR SØMAND TIL SUNDHEDSFREAK.

Book et foredrag med Martin Bonde Mogensen, der er en af landets nye up-coming foredragsholdere. Martin deler hele sin personlige historie og sin lange sundhedsrejse. Han giver på en underholdende og humoristisk måde en simpel guide til et sundere liv, hvor resultaterne kan måles straks og som sidegevinst giver et varigt vægttab.

 

vores seneste videoer

Martin Mogensen i TV-programmet Fit Talk på DK4

Kropsinstituttets Power Retreat på Sri Lanka

Det siger gæsterne efter en tur på Sri Lanka…